Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Volvo XC40 Plug-in Hybrid 2020 [VIDEO]

E clar nu avem cum să fugim de mașinile electrice sau asistate electric ce vin peste noi în valuri, așa că poate cel mai bine ar fi să învățăm să trăim cu ele, să le folosim așa cum se așteaptă producătorii. O mașină cu sistem de propulsie hibrid (fie ea hibrid cu autoîncărcare sau plug-in hybrid) este menită pentru a servi nevoilor din zilele noastre – avem navete zilnice de la serviciu până acasă, ne facem cumpărăturile în spații comerciale imense, luăm copiii de la școală și vrem să ajungem cu ei în siguranță acasă în ciuda traficului stresant și uneori chiar periculos.

Cu modelul XC40 T5, cei de la Volvo au reușit să creeze o mașină ce îți diminuează stresul zilnic cauzat de traficul urban intens. Fiind un plugin hybrid, vei putea parcurge până la 40 km fără să utilizezi deloc combustibil fosil, fapt ce va avea două efecte pozitive asupra ta: vei vedea cum consumul tău lunar de carburant scade văzând cu ochii și vei începe să te simți mult mai confortabil în trafic, oricare ar fi condițiile de trafic. Pentru sănătatea șoferului, efectul unui automobil ce rulează utilizând electricitate nu trebuie subestimat. Luând în considerare noxele reduse, lipsa zgomotului și izolarea fonică excelentă a modelului XC40, vei vedea că naveta zilnică va deveni mai puțin stresantă iar nivelul tău de confort va fi sporit.

Întotdeauna Volvo a însemnat siguranță iar acest lucru nu s-a schimbat în 2020, a evoluat. Acum Volvo înseamnă și tehnologie, confort, calitate premium. XC40 este unic în clasă – oferă 90% din confortul fratelui mai mare XC90, dar cu dimensiuni mult reduse, reușind să îți dea impresia de mașină aerisită și luminoasă în același timp. Sunt sigur că v-am făcut curioși de mașina suedezilor, astfel că sunteți invitați pe link-ul de mai jos pentru a vedea mai multe detalii.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook