Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test BMW Z4 2020 [VIDEO]

BMW Z4 nu este doar mașina lui Bond, la fel cum Mini nu este doar mașina lui Mr. Bean, dar asta nu mă va opri să mă simt ca un agent secret de fiecare dată când mă urc la volanul lui Z4. BMW Z4 are ceva ce te face să te simți puțin superior celorlalți din trafic. Nu știu dacă este de vină doar sigla sau design-ul mașinii sau cine știe ce este, cert e că atunci când ești în Z4, dai plafonul jos, pui un pic de muzică, poate chiar ești însoțit de o prezență feminină – în aceste momente viața e, pur și simplu, frumoasă. Oamenii se uită la tine din mașinile lor, de pe trotuar, din autobuz, și toți par că sunt de acord cu modul în care tu te bucuri de mașina în care te afli.

Un Z4 cu plafonul ridicat este un afront adus umanității și face această mașină să pălească, nu îi permite să iasă în evidență așa cum a fost ea gândită să facă. Dacă ești introvertit, nu-ți lua un Z4, dar dacă ești genul de persoană ce vrea tot timpul să fie în centrul atenției, mașina aceasta ar putea fi o alegere excelentă.

A nu se înțelege că roadster-ul bavarez e “doar de frumusețe”! Arată-i acestei mașini câteva curbe și bucură-te de sentimentul acela unic de manevrabilitate pe care ți-l poate oferi doar o mașina cu ampatament scurt – tot timpul ai impresia că stai direct pe puntea spate a mașinii, astfel că orice schimbare de direcție este mult mai bine resimțită de șofer, contribuind la sentimentul general de manevrabilitate al acestei mașini. Dacă pe serpentine ți-ai dori să fi avut și opțiunea unei cutii manuale, în oraș Z4 este aproape la fel de confortabil ca un seria 3 iar cutia de viteze ZF în 8 trepte îți ușurează mult stresul de a fi în traficul bucureștean.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook