Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Skoda Kamiq Style 1.5 TSI DSG 2020

Producătorul ceh mereu a reușit să surprindă publicul larg cu câte un model ce întoarce privirile după faimosul Winged Arrow. Cu ușurință face acest lucru și cu noul SUV Skoda Kamiq, indiferent de motorizare sau nivelul de echipare. Și da, mulți ar caută nod în papură, datorită lipsei tracțiunii integrale. Cu siguranță acest lucru se datorează faptului că balanță s-ar înclină mult prea mult în favoarea acestui model.

În schimb confortul, elegantă și aspectul sportiv au fost ridicare spre absolut, indiferent ce obiective ai de îndeplinit la volanul ei. La un drum anevoios sau poate un simplu drum spre școală, tehnologia își face simțită prezența pentru a spori siguranță și confortul. Nu este cea mai rapidă mașînă pe care cei de la Skoda au reușit să o modeleze precum o Skoda RS, dar cu siguranță senzația pe care ți-o oferă se completează cu aspectul sportiv.

Tot ușoare de remarcat este sunt și culorile cu care sunt imbricate mașinile, dar mai ales acest Rally Green fiind de parcă cireașa de pe tort ce parda deja te trimite pe un ciurcuit.

Ținută de drum este mai mult decât exemplară, cu o garda la sol decentă ce permite oricărui conducător să parcurgă jungle urbană ce este plină surprise la orice pas, fie ea o simplă groapă, linie de tramvai, fi o bordure ceva mai curajoasă.

Dimensiuni nu se compară cu frații săi mai mari, fiind cel mai mic suv, după Karoq și Kodiaq. Acest lucru nu înseamnă și un spațiu mult mai mic, ci unul chiar decent de care se pot bucură toți pasagerii.

Noul Kamiq nu se lasă mai prejos și îmbină plăcutul cu utilul cu plăcutul având un protbagaj și o multitudine de spații de depozitare ce te instigă la calatoriii, un system de infotainment și o sonorizare exemplare lururi ce nu fac nimic altceva decât să îți facă călătoria mult mai plăcută și ușoară.

Toate acestea la un un loc și un preț deloc exagerat pentru cee ce oferă acest model te duc mai aproape călătoria perfectă, cel puțîn cu noi a reușit acest lucru, cu o motorizare de 1.5 TSI, cutie DSG și tracțiune față. Însă mai multe detalii veți găsi în video-ul de mai jos, vizionare plăcută!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook