1

Test Drive Seat Arona Xcellence 2017 [VIDEO REVIEW]

Hyundai Ploiesti!

Crossover-ul este cel mai animat segment din lumea auto, având în vedere că în mod constant se lansează modele noi iar prețurile devin din ce în ce mai competitive. Pentru că toți producătorii vor o porție din aceasta „masă bogată”, modelele din acest segment nu contenesc să mai apară, ca urmare nu trebuie sa ne uimească existența noii Arona. Modelul din grupul VAG folosește foarte eficient motorul de 1 litru, având în vedere masa scăzută a automobilului și performanțele sale nu sunt deloc de ignorat, mai ales când consideram capacitatea motorului. O direcție cu o tenta sportivă și o cutie manuală excelentă fac din Seat Arona o experiență mai plăcută decât ne-am fi așteptat. Pentru mai multe detalii, puteți vedea video-ul de aici.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

1 COMMENT

  1. Andrei T.

    Probabil cel mai profi test drive realizat cu acest model in RO. Felicitari pentru review si pentru atentia acordata acestui model atat de indragit (deja) in Europa si atat de putin mediatizat/cunoscut la noi. Am comandat aceasta masina la foarte scurt timp dupa ce am urmarit acest episod.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.