Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Opel INSIGNIA GSi, ULTIMUL SEDAN?

Haideți să ne înghesuim cu toții în showroom-uri și să alegem mașini ce oferă o poziție înaltă la condus pentru că acest lucru ne face să ne simțim în siguranță iar acesta să fie principalul criteriu după care ne alegem mașina personală. Spus mai pe scurt – haideți să ne alegem mașini într-un mod greșit.

Care ar fi modul corect? Să vedem puțin mai departe decât ne oferă departamentul de marketing al producătorilor și să înțelegem că opțiunile auto sunt vaste în zilele noastre și dacă ne limităm doar la ceea ce ne spun prietenii și cunoscuții că ar trebui să ne cumpărăm atunci nu ne facem niciun serviciu.

Nu cred că mai sunt mulți cumpărători în zilele noastre ce caută un sedane, dar cum să nu-ți dorești unul când pe piață există Opel Insignia GSi? Știu ce veți spune – am nevoie de un crossover pentru că vreau o mașină practică. Opel Insignia GSi are un portbagaj voluminos dotat cu hayon, astfel că îți poți accesa cu ușurință bagajele. Vei spune că vrei un crossover pentru iernile în care vei fi nevoit să treci peste zăpezile din parcare. Opel Insignia GSi dispune de un sistem de tracțiune integrală selectabilă ce permite trecerea cu ușurință peste astfel de obstacole. Vei spune că vrei ca pasagerii tăi să meargă în confort și să aibă spațiu la picioare și la cap. Opel Insignia GSi are o banchetă încăpătoare ce oferă spațiu amplu pentru 2 ocupanți adulți sau 3 ocupanți dintre care unul este un copil. Vei spune că mașina trebuie să fie și performantă și să-ți permită să faci depășiri la drum întins cu ușurință iar pe serpentine vrei să te simți în siguranță. Ei bine, aici strălucește acest model, dar pentru a vedea mai multe detalii vă invităm să vizionați un nou clip eblogauto.ro.

Nu-i treabă ușoară să cumperi mașină nouă sau o nouă mașină veche, adică second-hand. Prietenii de la Autovit.ro au lansat prima platformă educativă cu sfaturi utile despre tot procesul de cumpărare a unei mașini – de la opțiuni de finanțare, cum alegi mașina potrivită în funcție de scop și nevoi, cum te asiguri ca anunțul este #pebune, care sunt actele și procedurile legale, la ce să fii atent la vizionare și multe altele. Mai ales pentru cumpărătorii aflați la prima cumpărare, pagina este un must check! Ca să nu-ți pară rău mai târziu. Iată ce îți recomandăm:

1. https://www.autovit.ro/anunt/opel-insignia-grand-ID7GNjlj.html
2. https://www.autovit.ro/anunt/opel-insignia-grand-ID7GFU5g.html
3. https://www.autovit.ro/anunt/opel-insignia-ID7GN5PB.html

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook