Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Drive KIA Sorento Hybrid 2020 [VIDEO]

Sud-coreenii și-au făcut un obicei din a uimi lumea auto cu creațiile lor, iar Kia Sorento este încă un motiv pentru care producătorii auto germani nu trebuie să se culce pe ureche. Impozant ca o mașină mult mai scumpă, cu design împrumutat de la verișorii de peste ocean (vezi Kia Telluride) și cu tehnologie aplicată exact acolo unde este nevoie de ea. Producătorul a ales să cheltuiască inteligent banii necesari producției acestui model, astfel că dezvoltarea mașinii a rezolvat probleme “tangibile”. Ce vreau să spun prin asta este următorul lucru: în loc să adauge într-una ecrane LCD sau alte funcții care ți-ar lua ochii, dar pe care le-ai folosi rar spre deloc, producătorul a preferat să-și pună mintea la contribuție și să vină cu soluții simple și de bun simț ce te pot ajuta în viața cotidiană. Podeaua dublă găzduiește bateriile necesare sistemului de propulsie hibrid, astfel că pasagerii de pe banchetă stau confortabil, indiferent pe ce parte a banchetei ar sta, podeaua fiind plată. Kia Sorento se poate cumpăra și într-o variantă cu 7 locuri, astfel pierzându-se din spațiul de depozitare din portbagaj de 700 de litri.
Deși la exterior mașina impune respect, la interior se pot găsi plastice care atunci când sunt strânse mai tare sau forțate scot sunete neplăcute, dar acest lucru se întâmplă doar în cazuri extreme.

Din punct de vedere tehnologic, Kia Sorento este într-o ligă proprie, aducând inovații simple, dar eficiente. Ecranul LCD pe care este proiectat instrumentarul are un vitezometru și un power meter ce măsoară cât din puterea mașinii e pusă pe asfalt atunci când accelerezi. Nimic special până acum, dar când vei porni semnalizarea vei vedea ca unul dintre aceste două ceasuri digitale se va transforma într-o cameră video ce îți arată exact ce se află în spatele tău, fie în stânga sau în dreapta.

Kia Sorento va fi un jucător important în clasa sa, oferind multe dotări interesante și practice pentru prețul pe care îl cer coreenii.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook