Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Jeep Wrangler Rubicon 2020 [video]

Aud des propoziții de genul: “vecinul și-a cumpărat un Jeep care arată foarte bine, dar nu știu exact ce este”. În țara noastră substantivul propriu “Jeep” a devenit substantiv comun, fapt ce atestă corelarea acestui constructor cu tot ceea ce înseamnă mașină de teren. De ce se întâmplă asta? Pentru că Jeep este un nume ușor de ținut minte ce evocă în mintea interlocutorului imaginea unei mașini ce nu ar putea fi oprită cu ușurință de orice condiții extreme ce ar putea fi întâmpinate pe parcursul unui drum cu teren accidentat. Foarte accidentat. Jeep, în România, înseamnă o mașină cu gardă la sol generoasă, cu capabilități off road cel puțin decente, cu cauciucuri sănătoase (în detrimentul zgomotului la viteze mari) și cu un aer impunător.

Jeep Wrangler înseamnă exact asta și chiar mai mult: această mașină este exact ce îți trebuie dacă concepția ta despre distracție se învârte în jurul ideii de nămol, ploaie, teren dificil, haine băgate direct la mașina de spălat imediat cum ai ajuns acasă și un zâmbet mare (eventual și el parțial acoperit de nămol).

Da, e frumos să conduci rapid o mașină, să simți că fiecare curbă pe care o negociezi parcă îți rămâne tatuată pe retină, să ai impresia că ești în deplină armonie cu mașinăria pe care o controlezi atât de calculat, dar de partea întunecată a automobilismului, mai este o zonă la fel de interesantă și chiar mai distractivă: off-road-ul!

Când se termină drumul, începe distracția! Jeep Wrangler, deși și-a păstrat alura de mașină dură de teren, nu înseamnă că se lasă intimidat de competitorii ce i-au transformat numele în substantiv comun, ba dimpotrivă! Diferențial blocant, bară stabilizatoare decuplabilă electronic, asistent la coborâre și o grămadă de alte sisteme fac din Wrangler o mașină pregătită pentru orice ocazie. Dacă ți s-a făcut dor de gustul de nămol, bucătarul potrivit să ți-l servească este, cu siguranță, Jeep Wrangler Rubicon.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook