Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Jeep Avenger

Aceasta este mașina anului 2023 in Europa! La o primă vedere poate părea nu pe deplin meritat acest premiu, dar nu este greu să-ți dai seama de ce un juriu format din 57 de jurnaliști din 22 de țări a ales Jeep Avenger drept cea mai bună mașină a anului 2023 în Europa. În clipul ce urmează o să aflăm și noi ce face bine Jeep Avenger, un model atât de înalt cotat.

Noul motor electric înlocuiește vechea unitate cu magnet permanent și vine acum cu 156 cai putere și 260 Nm cuplu. Putere mai mare, consum mai mare, ai zice. Dar nu e cazul.

Exista acum în sânul Stellantis și o baterie mai mare – este una de 54 kWh, aceasta utilizând mai mult nichel și mai puțin cobalt pentru a oferi o densitate mai mare a energiei. Mașina vine cu pompă de căldură și sistem de reglare a temperaturii bateriei standard, astfel că vei extrage o autonomie cât mai mare din baterie, fără să-i distrugi longevitatea.

Hai să vorbim de autonomie – în primul rând consumul – eu am reușit, pe 25 de grade, mergând fără AC, 12 kWh/100 km. Ca să înțelegeți, haideți să punem litri, în loc de kWh. 12 litri/100 km. Poate părea mult, dar gândiți-vă că mașina electrică este în perioada ei preadolescentina. Spring-ul are consum de 10-11, dar este pe jumatate cât Avenger. Prin urmare, autonomia practică la un consum de 12 kwh/100 km și o baterie de 54 kwh ar fi de 450 km. Excelentă autonomie pentru această clasă!

Dar acum că v-am plictisit cu detalii tehnice, hai să vorbim despre această mașină, ca obiect ce trezește ceva în tine ca utilizator. Grila are 7 fante, asa cum are orice Jeep, pe parbriz găsești un copil ce explorează cu telescopul, pe hayon grille ale altor modele Jeep… peste tot sunt mici elemente care să te facă să nu uiți că ar trebui din când în când să pleci într-o aventură cu Avenger-ul tău.

Dacă vreți să vedeți aventura noastră cu acest model, vă invităm să vizionați clipul de pe canalul nostru!

 

 

 

 

 

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook

AUTOR:

TAGS: jeep avenger,