Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Ford Kuga HEV 2023

Varianta ST-Line X, AWD, culoarea Solar Silver, motor de 2.5 litri și 190 CP. Cel mai avantajos full-hybrid de pe piață raport calitate – preț. Un motiv bun să-ți iei Ford Kuga sau măcar să parchezi lângă un Kuga, dacă mergi la supermarket: când deschizi ușile, apar niște protecții din plastic care te împiedică să-ți zgârii ușa sau să iei vopseaua de pe mașina alăturată.

Atrăgătoare și spațioasă, noua generație Kuga este: design distinctiv, o gamă completă de sisteme de propulsie hibride și noi tehnologii de asistență a șoferului oferă cea mai eficientă, mai confortabilă și mai satisfăcătoare experiență Kuga din istorie.

Noua generație Kuga introduce o siluetă mai aerodinamică care determină o apariție dinamică, agilă și capabilă, cu proporții premium, ce stau la baza unui spațiu interior mai generos și a unui nivel superior de confort.

Kuga este cel mai avansat model Ford din istorie din punctul de vedere al electrificării, fiind primul vehicul al gamei care oferă sisteme de propulsie mild-hybrid, full-hybrid și plug-in hybrid. Kuga plug-in hybrid va oferi o autonomie în modul pur electric de peste 50 de kilometri, un consum anticipat de 1.2 litri/100 km și emisii de 29 de grame CO2/km.

Kuga este, de asemenea, primul SUV construit pe noua platformă globală Ford C2, element care garantează o rigiditate torsională cu 10% mai ridicată și o reducere a masei proprii de până la 90 de kilograme în raport cu modelul pe care-l înlocuiește.

Lista tehnologiilor avansate utile de la bord include modemul integrat FordPass Connect, un instrumentar de bord digital cu diagonala de 12.3 inch, încărcare wireless a telefonului mobil, sistemul SYNC 3 cu un ecran tactil de 8 inch și un pachet audio Bang&Olufsen Sound System.

Debut pentru sistemul de păstrare a benzii de rulare (Lane-Keeping System) cu monitorizare a unghiului mort (Blind Spot Assist) și pentru pachetul de asistență precoliziune în intersecții (Pre-Collision Assist Intersection). Sunt introduse, de asemenea, Tempomatul Adaptiv cu Oprire-Pornire și centrare pe mijlocul benzii (Adaptive Cruise Control with Stop&Go and Lane Centring) și Sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere de limitare a vitezei (Speed Sign Recognition).

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook