4

Test Drive Hyundai Tucson facelift 2018 [VIDEO]

Sud coreenii își continuă avansarea fulminantă in lumea SUV-urilor compacte cu noul Tucson, un facelift minor dacă îl privim din exterior, dar mult mai interesant dacă ne referim la habitaclu. Lăsând la o parte sistemul nou de infotainment și alte elemente ale interiorului care acum dau un sentiment de calitate mai bună, per total Hyundai Tucson rămâne o mașină cu care te poți obișnui cu ușurință, ce pare la fel de ușor de conduc ca mașina pe care ai făcut școala de șoferi. Prin urmare, ar putea fi aceasta mașină un SUV ideal pentru oraș. Am mai răspuns la această întrebare și răspunsul este: da! Așa că am hotărât să încercăm in acest clip nou să facem și puțin off road. Ce a ieșit, puteți vedea în clipul de mai jos.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

4 COMMENTS

 1. Lucian

  test cu hyundai kona electric?

  1. Robert Drilea

   Salut!

   Nu prea curand. Speram ca pana in martie anul viitor sa ajung in Romania insa personal nu prea cred 🙂

 2. mario gerrard

  buna ziua..am avut tucson 2008..2.0,136cp…vreau sa-mi iau un Tucson cam 2015,2016..2.0,184cp,manual…intrebare…care e diferenta intre 1.7,1.6 ,2.0…..de ce au renuntat la 1.7 si au scos 1.6?….

  1. Robert Drilea

   Simplu, pentru ca noul motor reuseste cifre mai bune in ce priveste normele de poluare.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.