2

Test Drive Ford Ecosport ST-line 2018 [VIDEO REVIEW]

Made in Romania! Nu cred că cineva se aștepta vreodată ca in prezentarea unui produs Ford să se pună accent pe faptul că locul de fabricație este chiar țara noastră! Ei bine, Ford pune accent pe acest lucru, atunci de ce nu am face-o și noi? Fabrica din Craiova este extrem de importantă pentru economia noastră, mai ales că de ceva timp încoace este singurul loc unde mașina testată de noi, Ford EcoSport, iese de pe banda de producție. Producătorul american a investit sume colosale în fabrica de la Craiova și mai ales în educarea și formarea unei echipe de oameni pregătiți pentru industria constructoare de mașini. Astfel, muncitorii de acolo simt cum colosul industrial american se ocupă activ de instruirea personalului și devin mai productivi și mai eficienți. Având toate aceste premise pozitive, putem spune că entuziasmul cu care Ford EcoSport a fost primit în România nu a fost deloc fabricat artificial. Este o mașină pe care voi, precum și noi, o așteptam cu mare nerăbdare iar pentru a vedea părerile noastre, vă invităm să vedeți clipul de mai jos.

 

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

2 COMMENTS

  1. Andrei

    Super tare review-ul , sunt curios de modelul 1.0 de 140 cp ce potential are , daca trage destul de bine acel motor, pe viitor ar fi super daca ai face si cu acel motor un review .

    In concluzie sunteti cei mai tari si profesionisti in acelas timp , continuati tot asa .

    1. Robert Drilea

      Multumim si vom incerca si acest model. 😉

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.