1

Test Drive BMW Seria 3 2018 [VIDEO REVIEW]

Hyundai Ploiesti!

O poveste cu final fericit este rezultatul unui proces îndelungat și al unui efort constant realizat din pasiune. O astfel de poveste este și generația actuală de BMW Seria 3, supranumită F30, o generație ce nu face treaba prea ușoară urmașului său care va avea un standard înalt la care va trebui să se ridice. Pentru cumpărători, acesta este un lucru benefic: BMW Seria 3 va deveni o mașină din ce în ce mai avansată, dar oare chiar avem nevoie de acest lucru? Oare chiar ne trebuie și mai multă tehnologie? Din punctul de vedere al subsemnatului, generația F30 a reprezentat amestecul perfect de tehnologie și plăcere elementară a condusului după cum veți vedea și în clipul de mai jos. Să sperăm că următoarea generație nu ne va dezamăgi… Vizionare plăcută!

Tag-uri: , , , , , ,
Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

1 COMMENT

  1. Vabis

    La început ne spui că portbagajul nu-i prea mare și ai doar două locuri în spate ca la sfârșit să concluzionezi cam așa „e o alegere bună pentru o familie numeroasă”. Ori albă, ori neagră.
    „Neamțul vrea ca treaba să fie bine făcută” sigur, mai ales din 2000 încoace. Stereotipuri mai actuale dacă se poate.
    Fii mai direct. Mereu pui „foarte” de parcă ai ezita să spui adevăruri vizibile. „Nu e foarte actuală”, da, are 6 ani și se vede asta, nu e nici măcar actuală.
    În rest, cadre bune, dicție bună, muzica la volum bun și potrivită, un 8 la genera

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.