Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Citroen C5 Aircross PHEV 2021

Francezii nu fac rabat la nimic pentru confortul tău! Citroen C5 Aircross Hybrid este exemplul concret ce susține această idee. Un model cu care te vei putea mișca prin oraș fără să te simți vinovat că ești contribuitor la nivelul crescând al noxelor ce utilizează o idee simplă pentru a creea un amortizor menit să-ți dea impresia unei suspensii pneumatice – practic rețeta perfectă pentru confort. Insonorizarea excelentă și rularea pentru aproximativ 40 km în modul electric îți oferă în habitaclu liniștea de care ai nevoie după o zi grea la birou. La drum întins, motorul cu combustie internă te scapă de grija alimentării cu energie electrică iar spațiul amplu
de stocare permite încărcarea unui volum serios de bagaje, spre satisfacția pasagerilor tăi.

Ideea de confort a francezilor nu se oprește doar la suspensie sau insonorizare ci se răsfrânge și asupra calității scaunelor – materialele folosite îți dau impresia că stai pe un pat cu o saltea scumpă iar la atingere senzația de calitate este sporită în continuare. Interiorul acestei mașini te face să te simți ca într-o cameră de așteptare frumos mobilată, un pic stingher la început să nu strici ceva, dar extrem de relaxat și confortabil după o scurtă perioadă. Spațiul rezervat pasagerilor de pe bancheta spate le va asigura libertate de mișcare, dar, cel mai important, podeaua plată va permite pasagerului din mijloc să fie tratat ca un egal al celorlalți doi pasageri.

Citroen C5 Aircross nu va fi niciodată acel SUV sau crossover ce-ți va permite să faci offroad extrem și nici nu va sta perfect plantat într-o curbă atunci când forțezi acest șasiu pe serpentine spre Brașov. Dar atunci când vei merge prin oraș la serviciu sau cu copii la școală, îți vei fi recunoscător că ai ales mașina potrivită pentru modul de utilizare adecvat. Mai multe puteți afla într-un nou review 4k marca eblogAUTO.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook