Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive BMW X2 PHEV xDrive25e Model M Sport X

Intrebare: Cati dintre voi stiti cum am ajuns noi de fapt sa ne bucuram de aceste masini atat de sofisticate si cum de BMW a devenit un nume atat de sonor pe buzele tuturor?

Ei bine, hai sa va spun o mica povestioara. BMW exista pe piata inca din 1916 iar la vremea aceea compania era producatoare de motoare de avion. Dupa ce Germania a fost infranta in Primul Razboi Mondial, i s-a interzis productia de avioane si motoare pentru acestea, conform conditiilor impuse de semnarea tratatului de la Versailles. Astfel, aceasta afacere extrem de profitabila s-a inchis, BMW cautand sa isi diversifice productia, incepand intai cu motociclete si culminand cu prima masina BMW – DIXI – care a devenit un real succes si a dus brand-ul in topul constructorilor auto.

Nu pot sa spun decat multumim celor care au semnat Tratatul de la Versailles pentru ca in felul asta motoarele BMW au coborat pe pamant.

Langa mine am astazi noul model BMW X2 Plug -in-Hybrid, un crossover dragut care mi se pare super potrivit pentru fetele care sunt pasionate de cai putere si care poate pana acum nu au gasit acea masina care sa li se potriveasca, avand in vedere ca BMW-ul a fost si este un brand preferat mai mult de catre barbati. Descoperiți mai multe in review-ul de mai jos:

CONCLUZII

Nota: