Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Drive Audi e-Tron GT 2021

Tuturor ni se face inima cât un purice atunci când auzim că viitorul este al mașinilor electrice. Ne speriem la gândul că mașinile nu vor mai fi distractive și că nu vor mai putea oferi aceeași experiență cu care eram obișnuiți până acum. Ne gândim cu oroare la un viitor în care sunetul mașinii este inexistent, astfel experiența condusului este „amortizată” de liniștea apăsătoare a habitaclului mașinilor pe baterii. Doamnelor și domnilor, nu vă mai faceți griji! Totul va fi bine, situația va fi salvată (cel puțin) de Audi e-Tron GT, model cu design de top!

Abia aștept momentul când acest model Audi electric va fi o simplă mașină la mâna a doua și eu voi fi un simplu om din clasa de mijloc ce-și va putea permite un astfel de bolid. Audi e-Tron GT este un reprezentant de seamă al ideii că mașinile electrice nu trebuie și nu vor fi anoste.
Tehnologia este împrumutată de la vărul de grad 1, Porsche Taycan, dar asta nu îi știrbește lui e-Tron GT din spectacolul performanței. Suspensia pneumatică îți asigură o experiență extrem de confortabilă în oraș (mai confortabilă decât ai crede la o primă vedere când observi noul model electric al germanilor) iar lipsa stimulilor auditivi atunci când conduci la viteză joasă îți creează un efect de bulă de liniște.

Toate aceste lucruri se schimbă atunci când selectezi modul Dynamic din Audi drive select și în fața ta se așterne un drum frumos virajat. Audi e-Tron se trezește la viață în ciuda masei colosale (2.4 tone) iar suspensia aceea pneumatică ce până mai adineauri se asigura că mergi ca pe un norișor, acum întărește amortizoarele pentru a ține în șah masa mai sus menționată și centrul de greutate extrem de coborât facilitat de dispunerea bateriilor în podeaua mașinii.

Vă invităm să vedeți mai multe în acest nou review complet 2021 eblogAUTO.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook