Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive AUDI A6 Sport 55 TFSIe quattro 2021 [VIDEO]

Am fost extrem de bucurosi sa prezentam noul Audi A6 intr-o formula inedita, pentru ca din momentul in care am auzit ca il vom avea la test am stiut ca nu vor fi doar barbatii interesati de design-ul si performantele lui, ci si femeile. Adevarul este ca Audi A6 este o marca atat de eleganta, incat se potriveste de minune unui cuplu stylish si sofisticat.

Nu am vrut sa il prezentam oricum, tocmai de aceea la 6 dimineata eram in drum spre Valea Doftanei, ca sa ajungem pana la Varful Secaria, unde un peisaj de basm ne astepta si se integra perfect cu masina pe care urma sa o prezentam. Cu ocazia asta, am putut sa o testam si pe drum de iarna, iar asteptarile ne-au fost intrecute, asa cum eram si convinsi, de altfel.

Atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, am fost fermecati de noul Audi A6. Un aspect care ne-a atras atentia din prima a fost designul sistemului de iluminat, care accentueaza caracterul tehnic al modelului. De altfel, Audi ofera farurile in trei versiuni diferite. La versiunea Quattro, farurile HD Matrix LED, cele cinci linii orizontale formeaza semnatura luminii pe timp de zi si subliniaza latimea partii frontale.

Un alt aspect ce ne-a placut a fost faptul ca la deblocarea și blocarea usilor, functia cu impuls pentru sosire si plecare de acasa aduce in prim plan combinatia de design si tehnologie, un semn distinctiv al Audi.

Nu va spunem mai multe, va lasam sa descoperiti totul in review-ul de mai jos:

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook

AUTOR:

TAGS: