Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Tesla Model 3 a fost anuntata

Tesla a facut astazi marele anuntat in ceea ce priveste noul Model 3. CEO-ul Elon Musk a urcat pe scena si ne-a dezvaluit toate detaliile esentiale despre viitorul model ce se va lansa in 2017 si va debuta cu un pret mai mult decat decent pentru o masina electrica.

Model 3 va fi lansata in anul 2017 si ne va incanta cu o autonomie de 350 de km. Probabil in realitate vor fi mai putini, sa zicem 280, insa tot este impresionant. Masina va debuta la finalul anului ce va urma si livrarile se vor face din 2018. Insa aflati ca in acest moment sunt 130.000 de precomenzi, iar masina nici macar nu a fost lansata! Nici macar nu ne-au fost dezvaluite toate informatiile!

Autonomia de 350 de km ar putea fi mai mare pana la momentul lansarii, caci inca se lucreaza la masina. Iar Elon Musk ne-a dat de inteles ca acesti kilometri sunt „minimi”. Cea mai ieftina varianta va atinge 100km/h in 6 secunde, deci vor exista versiuni de top mai puternice.

Va exista si versiune cu tractiune integrala, sistemul multimedia va fi inlocuit cu unul de 15 inch, iar plafonul masinii va fi din sticla. Sunt curios cum se va comporta la o ploaie cu grindina din Romania.  Si nu in ultimul rand, se va conduce singura precum Model S.

Tot de la evenimetul din aceasta dimineata am mai aflat ca Tesla va dubla numarul de statii de incarcare din toata lumea, la fel si service-urile. Va costa 35.000 de euro si va fi disponibila din 2017. Puteti face si voi o precomanda, dar doar de maxim 2 masini.

 

Oferta AUTO
reclama