Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Statie de incarcare gratuita pentru masini electrice la București Mall [P]

Statie de incarcare gratuita pentru masini electrice la București Mall [P]

Începând cu luna iulie 2018, București Mall în parteneriat cu Renovatio e-charge le oferă clienților un nou serviciu: stație de încărcare pentru mașini electrice, disponibilă în parcarea subterană extensie, la nivelul -1. Serviciul va fi gratuit în primele opt luni de funcționare.

Prin această inițiativă, București Mall dorește să faciliteze experiența de cumpărături a clienților posesori de mașini electrice și să sprijine astfel condusul ecologic. Conform ultimelor date, în București există cele mai multe mașini electrice din țară; din 2012 până în mai 2018 au fost înregistrate la Registrul Auto Român 299 de autovehicule.

Stația pe care București Mall împreună cu Renovatio o pune la dispoziție are o putere de încărcare de 22 kW, încărcare normală. Aceasta poate fi folosită de către orice tip de mașină electrică sau hibridă plug-in prin folosirea cablului de alimentare din dotarea mașinii. Pentru utilizarea stației, este necesar un card care poate fi emis de Renovatio – mai multe detalii gasiti accesând site-ul: https://e-charge.ro/cum-incarci.

Această facilitate oferită de București Mall este un al doilea pas în susținerea și promovarea condusului ecologic, după lansarea serviciului de car sharing Get Pony, care pune la dispoziția clienților și mașini electrice.

reclama