Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Sarbatoarea EcoSport de la Craiova

Sarbatoarea EcoSport de la Craiova

E un lucru bine stiut ca producatorul american Ford are o fabrica importanta la Craiova unde pe liniile de productie sunt asamblate modelele B-Max, EcoSport si motoarele EcoBoost, dar ce era mai putin stiut este cat de mult inseamna aceasta fabrica pentru producatorul american, dar si pentru statul nostru.

Dupa lista de invitati, iti puteai da seama cu usurinta ca nu este un eveniment oarecare, iar cand am fost invitati in fabrica si am vazut marea de oameni care astepta sa inceapa festivitatile, atunci am vazut dovada faptului ca angajatii acestei firme sunt oameni ce isi fac meseria din placere.

Amfitrionul evenimentului a fost Simone Tempestini, cunoscutul pilot de raliu ce conduce un Ford Fiesta, autorul asa zisei “Gymkhana de la Craiova”. Dupa o scurta introducere a invitat pe scena, rand pe rand, invitatii de seama ai evenimentului, printre care si presedintele Klaus Iohannis.

In ciuda faptului ca evenimentul trebuia sa se axeze pe lansarea noului Ford EcoSport, care de acum inainte se va produce DOAR in Romania, domnul presedinte si domnul premier Tudose nu au ratat ocazia de a avea un mic schimb de replici subtile. Presedintele a tinut sa precizeze ca pe drumul spre Craiova a vorbit cu premier despre infrastructura si despre cum aceasta ar putea fi imbunatatita, dar a recunoscut ca “vorbele sunt doar vorbe”, iar domnul Tudose a tinut sa precizeze ca din punct de vedere al infrastructurii, Romania este “in graficul” Europei.

Hans Klemm (ambasadorul SUA) a tinut sa precizeze calitatea de binefacator a constructorului american care, prin fondul Ford, investeste in educatie si sanatate, donand acolo unde este nevoie si incurajand tinerii cand este necesar, in timp ce oficialii din partea Ford au tinut sa precizeze in mod constant cat de mult stimeaza lucratorii din fabrica si cat de mandri sunt de ei. In general, atmosfera a fost destul de relaxata iar angajatii pareau a fi mandri de produsele lor si de oamenii ce ii conduc.

In ciuda faptului ca pe alocuri s-a cam uitat ca motivul pentru care oamenii se adunasera acolo era noul Ford EcoSport, evenimentul a aratat ca celor de la Ford le pasa cu adevarat de ceea ce se intampla in fabrica de la Craiova, iar romanilor le pasa de ceea ce se intampla in fabrica, deopotriva. Speram ca initiativa constructorului auto va fi abordata si de alte firme mari, astfel acordand credibilitate tarii noastre ca actor economic pe scena internationala.

Lista de motorizari disponibile pe Ford EcoSport facelift:
1.0 EcoBoost (1 litru turbo) 4×2 100 CP de la mijlocul lui 2018
1.0 EcoBoost (1 litru turbo) 4×2 125 CP
1.0 Ecoboost (1 litru turbo) 4×2 cutie aut. 125 CP
1.0 EcoBoost (1 litru turbo) 4×2 140 CP
1.5 TDCI (1,5 litri turbodiesel) 4×2 100 CP
1.5 TDCI (1,5 litri turbodiesel) 4×2 125 CP de la mijlocul lui 2018
1.5 TDCI (1,5 litri turbodiesel) 4×4 125 CP

In incheiere, va invitam sa vizionati live-ul nostru:

sau galeria FOTO de la eveniment.

Le uram celor din uzina de la Craiova un calduros “La cat mai multe unitati produse!”. Mai multe detalii despre noul EcoSport puteti gasi aici: http://www.ford.ro/Autoturisme/NoulEcosport.

reclama