0

Prototipul noului Volkswagen Atlas Tanoak Pickup, prezentat la salonul auto de la New York

Hyundai Ploiesti!

La aproximativ un deceniu de la lansarea pick-up-ului Amarok, Volkswagen a prezentat la New York noul concep-car al unui pick-up. Denumit după o specie de arbore originar din Coasta Pacificului, #atlastanoak este primul pick-up bazat pe modelul MQB al lui Volkswagen.

Atlas Tanoak are 5,43 metri lungime, 2 metri lățime și 1,84 metri înălțime. Bena sa are 1,62 x 1,45, în timp ce ampatamentul pick-up-ului ajunge la 3,25 metri, iar garda la sol la 0,24 metri.

Design-ul exterior se bazeaza pe versiunea de serie a SUV-ului Atlas, însă Volkswagen a adus modificări vizuale la blocurile optice și bara de protecție frontală. Conceptul este echipat cu un motor V6 pe benzină de 3.6 litri care generează 276 de cai putere și un cuplu de 360 Nm, iar acesta generează puterea prin intermediul unei transmisii automate cu 8 trepte și a sistemului de tracțiune integrală 4Motion. Atlas Tanoak are nevoie de 8.5 secunde pentru a ajunge la 96 km/h.

La interior, Tanoak a fost proiectat cu 5 locuri cu design sport, iar sistemul de infotainment a fost poziționat mai sus decât în cazul lui Atlas, fiind aproape de înălțimea la care a fost amplasat Digital Cockpit, pentru un acces mai rapid la comenzile touchscreen.
Declarațiile oficialilor Volkswagen arată că în prezent nu există planuri de producție pentru #atlastanoak, ci doar se dorește evaluarea reacțiilor cumpărătorilor și ale mass-media pentru testarea potențialului unui pick-up al mărcii pe piață.

Despre autor:

Numele meu este Sorana Brătulea, am 25 de ani și lucrez ca PR. Sunt absolventă a facultății de Litere din cadrul Universității București, specializare Comunicare și Relații Publice și am urmat și un master de Consultanță și Expertiză în Publicitate. Pasiunea pentru scris am avut-o încă de mică. Ulterior, direcția în care s-a îndreptat cariera mea profesională mi-a dezvoltat și mai mult aptitudinea de a scrie și astfel am luat contact și cu lumea blogging-ului. Îmi place să citesc, să călătoresc, să dansez, să mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții. Ador să fiu înconjurată de oameni de la care să am permanent de învățat, deoarece fiecare interacțiune pe care o ai este o cărămidă adăugată la dezvoltarea ta personală.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.