Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Primul SUV de la Aston Martin, DBX

Primul SUV de la Aston Martin, DBX

După multe luni de teasere, teste în condiții extreme și multe altele, cei de la Aston Martin au prezentat primul lor SUV numit DBX.

Noul model are un motor pe benzină de 4.0 litri Twin-Turbo ce dezvoltă 550 CP, iar cuplul motor este de 700 Nm. 0-100 poate fi atins în 4,5 secunde, viteza maximă ajunge la 291 KM/H. Cutia de viteze este automată în 9 rapoarte și poate fi acționată manual cu ajutorul padelelor. Pe lângă sistemul de tracțiune integrală, cei de la Aston Martin au adus pe DBX suspensii adaptive, amortizare adaptive electronic plus un sistem de control electric eARC ce ajuta la schimbarea gărzii la sol pentru diferite suprafețe de rulare. Consumul mixt estimat de britanici la acest model va fi de 14, 32 litri/100 KM.

Interiorul este unul elegant și spațios. Instrumentalul de bord este digital cu o diagonală de 12, 3 inch, iar ecranul de pe consola centrală are o mărime de 10,25 inch.

Suv-ul va fi acompaniat și de numeroase sisteme de siguranță cum ar fi: Cruise Control Adaptiv, Avertizare pentru schimbarea benzii de circulație, Sistem de recunoaștere pentru semnele de circulație, Sistem pentru menținerea traiectoriei mașinii pe banda de mers și multe altele.

Aston Martin DBX își va face debutul pe piața la jumătatea lui 2020 și prețul este estimat la aproximativ 200.000 de Euro.

 

AUTOR:

TAGS: aston martin, dbx,

reclama