1

Opel Adam

Opel a anuntat oficial lansarea modelului Adam la inceputul anului 2013. Prezentarea oficiala se va face in cadrul Salonului Auto de la Paris 2012 unde va fi prezentat concurentul direct al modelului Opel, Fiat 500L.
Opel Adam nu va fi un mini neaparat ieftin, ci va incerca sa atraga tanara generatie glammour, cei cu un stil de viata mobil. Pe masina va exista mai multe gadget-uri, printre care un sistem infotainment nou cu un display mare ce va avea conexiune internet, conexiune smartphone, bluetooth, etc. Acest model Opel va fi oferit in 3 versiuni: echiparea de baza va purta numele de „JAM”, versiunea de top „GLAM” iar cea sportiva „SLAM”. Vor exista 3 motorizari pe benzina: de 70CP, 87CP si 100CP. De asemenea, modelul va fi echipat cu sistemul ecoFLEX, adica va avea pachet start&stop. Pretul estimat este undeva la 11.500 de euro pentru modelul de baza „JAM”.

Tag-uri: ,
Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

1 COMMENT

  1. Anonymous

    imi place

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.