Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

O nouă generație pentru Audi A3 Sedan

O nouă generație pentru Audi A3 Sedan

Germanii de la Audi au prezentat azi noua generație pentru modelul A3 Sedan.

Noul A3 Sedan aduce multe noutăți și începem cu partea frontală ce vine cu un aspect nou, în evidență ieșind grila Singleframe. Și la faruri s-a umblat, iar acum acestea dispun de tehnologia Matrix LED. In spatele mașinii găsim „umărul Quattro” adică o curbură ce este înglobată în zona aripilor spate. Totodată acolo găsim și un eleron micuț realizat din fibră de carbon.

La capitolul motorizări, Audi A3 Sedan vine cu două unități, un benzinar și un diesel. Versiunea pe benzină se numește 35 TFSI cu o capacitate de 1.5 litri și 150 CP. Clienții pot opta fie pentru o cutie manuală cu 6 viteze sau pentru una automată cu 7 rapoarte. In plus această versiune vine și cu sistem mild-hybrid de 48 V. Varianta diesel 35 TDI vine cu 2.0 litri, 150 CP și va avea doar cutie automată. Pe viitor, o să apară alte două motorizări: 1.0 litri în trei cilindri pe benzină, 110 CP și un 2.0 litri diesel de 116 CP. Tot din zona tehnică, Audi A3 Sedan va fi disponibil cu trei tipuri de suspensii: standard, sport și adaptive.

Și la interior găsim ceva noutăți. Doritorii pot opta fie pentru un instrumental de bord digital sau pentru Audi Virtual Cockpit ce va avea o dimensiune de 12,3 inch. Sistemul de infotainment este și el updatat și va fi compatibil cu ultimele versiuni ale Apple Car Play si Android Auto. Constructorul a anunțat că mărimea portbagajului rămâne la fel ca la generația trecută, 425 litri.

Noul A3 Sedan va fi echipat in standard cu un sistem de frânare de urgență automat, dar și cu un alt sistem ce îl va atenționa imediat pe șofer atunci când părăsește banda pe care rulează.

Există deja și prețuri pentru Audi A3 Sedan. Pentru versiunea 35 TFSI, prețul începe de la 29.800 de Euro.

reclama