Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noutatile Porsche la inceput de an

Noutatile Porsche la inceput de an

Porsche începe noul an de model cu o gamă de extraopțiuni extinsă semnificativ: pe lângă o colecție nouă de culori pentru interiorul și exteriorul tuturor liniilor de modele, aceasta include și gama extinsă de opțiuni pentru serviciile de conectivitate care fac parte din Porsche Connectivity. De asemenea, un kit menit să suplimenteze puterea sistemului de propulsie cu 30 CP poate fi comandat acum ca echipament special, din fabrică, pentru modelele 911 S.

Opțiunea Connect Plus de la Porsche Connect include acum o cartelă SIM integrată, pe standard LTE. Pachetul include un tarif forfetar pentru utilizarea serviciilor de navigație și infotainment. Un serviciu de concierge extins va fi, de asemenea, disponibil prin opțiunea Connect Plus, în China și Japonia. Serviciul de concierge de la Porsche Connect pentru China și Japonia oferă servicii individuale, la cerere. În viitor, acesta va include și posibilitatea de a rezerva bilete de avion și camere de hotel sau de a închiria mașini, precum și posibilitatea de a face rezervări la restaurant, utilizând informațiile de pe cardul de credit. De asemenea, acest serviciu exclusivist va permite clienților să adauge aceste destinații în sistemul de navigație al PCM.

În afară de îmbunătățirile aduse noilor modele, Porsche oferă întreaga gamă de servicii Porsche Connect, introduse pe modelele Panamera, și pentru automobilele existente cu opțiunea Connect Plus, printr-o procedură de migrație. Sunt vizate toate modelele produse începând cu luna septembrie 2015 (CW 38), cu excepția modelelor Panamera. Doar automobilele care au părăsit linia de producție înainte de iunie 2016 vor avea nevoie de o actualizare de software în service. Proprietarii vehiculelor respective vor fi contactați individual, în scris. Procedura de actualizare nu durează mai mult de o oră și jumătate și se efectuează gratuit. Modelele fabricate după această dată sunt deja configurate pentru a permite utilizarea tuturor serviciilor oferite, în acest moment, de Porsche Connect. Proprietarul fiecărui vehicul va primi o invitație de utilizare a portalului Porsche Connect, de unde poate activa aceste noi servicii.

Porsche oferă noi opțiuni de culoare pentru interiorul și exteriorul tuturor modelelor sale. Un exemplu este nuanța Crayon, care este acum disponibilă pentru toate modelele 911 și 718. Specială pentru gama 911 este vopseaua în patru straturi, Saffron Yellow Metallic, cu șlefuire intermediară. Acest tip de vopsea creează un efect de profunzime. Sistemul de evacuare sport opțional este acum disponibil cu țevi de eșapament vopsite în finisaj negru lucios. Gama culorilor de interior a fost extinsă pentru a include și echipamentul Sport-Tex, în finisaj negru sau Graphite Blue/Crayon. Modelul 911 Targa 4S Exclusive Design Edition este disponibil și în Aetna Blue, cu un interior Graphite Blue. Pentru 911 Turbo și 911 Turbo S, clienții pot opta pentru un finisaj exterior Golden Yellow Metallic.

Colecția de culori pentru actualul model Cayenne include acum Purpurite Metallic, precum și Palladium Metallic ca finisaj special. Interiorul din piele al modelului Macan este disponibil în finisaj negru sau Luxor Beige. Pentru Panamera, gama de culori pentru exterior include Burgundy Red Metallic și Ristretto Brown Metallic, în timp ce interiorul din piele poate fi comandat pe negru sau Luxor Beige. Interiorul din piele este disponibil, de asemenea, și în nuanțele Cohiba Brown și Truffle Brown.

Pentru toate modelele noi 911 Carrera S, 911 Carrera 4S și 911 Targa 4S, Porsche Exclusive oferă un kit pentru suplimentarea puterii sistemului de propulsie cu 30 CP, până la 450 CP, din fabrică. Pachetul include caracteristici precum turbocompresoare mai mari, pachetul Sport Chrono, cu suporturi dinamice ale motorului, un sistem de răcire a frânelor îmbunătățit și un sistem de evacuare cu două țevi de eșapament poziționate central, cu un design unic. Începând cu luna iunie 2017, kitul de putere suplimentară va fi disponibil și prin Porsche Tequipment, ca opțiune de modernizare pentru automobilele care dispun deja de pachetul Sport Chrono.

Vezi testele noastre cu modele Porsche: https://eblogauto.ro/category/test-drive-porsche/.

AUTOR:

TAGS: 2017, noutati, porsche,

reclama