0

Noutatile de la Salonul Auto de la Paris 2012

 
Hyundai Auto Romania, importatorul marcii la nivel local si parte a Grupului Tiriac, faciliteaza accesul presei si al publicului larg la noutatile Hyundai ce urmeaza a fi prezentate la data de 27 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris 2012.
 
In cursul zilei de joi, 27 septembrie, pagina web a importatorului Hyundai, www.hyundai-motor.ro, va gazdui o sectiune dedicata salonului, cu transmisie in direct de la Paris. Incepand cu ora locala 18:00, toti cei interesati pot urmari online premierele si conferinta de presa Hyundai. Transmisia in direct poate fi accesata si pe pagina oficiala Facebook a Hyundai Auto Romania: www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.
 
Participarea Hyundai in cadrul salonului este marcata de patru noutati globale si europene:
-noul Santa Fe 
-noul i30 – varianta de caroserie 3 usi
-noul i20 WRC
-ix35 FCEV – productie de serie
 
Hyundai Auto Romania ii invita pe toti cei interesati de noile produse Hyundai si nu numai, la adresa www.hyundai-motor.ro sau pe www.facebook.com/hyundaiautoromania, maine – 27 septembrie, in intervalul orar 18:00 – 18:15 pentru a fi conectati in timp real la evenimentul auto european al acestei toamne.
via: Comunicat de Presa Hyundai Auto Romania

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.