Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noutăți Mercedes: GLC 63 AMG, GLC 63 Coupe și GLS

Noutăți Mercedes: GLC 63 AMG, GLC 63 Coupe și GLS

Marca germană plus divizia de performanță AMG au arătat publicului primele informații despre noile sale modele. Începem cu cei de la AMG care au prezentat versiunile sport pentru GLC și GLC Coupe. Versiunile simple ale GLC 63 AMG, SUV și Coupe vin cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri, 476 CP, cuplu de 650 Nm, 0-100 KM/H în 4 secunde. În schimb, cei care vor opta pentru varianta de top S, au la dispoziție tot motorul V8 biturbo, doar că va dezvolta 510 CP și 700 Nm, 0-100 fiind realizat în 3, 8 secunde. Toate versiunile vin cu tracțiune integrală și cutie automată de viteze în 9 rapoarte.

La interior nu sunt modificări substanțiale față de modelul basic, cel mai important aspect fiind sistemul de infotainment MBUX. Exteriorul prezintă mici modificări, fiind ales un aspect sportiv și plăcut ochiului.

Mercedes Benz a prezentat totodată și noul GLS, cel mai mare SUV pe care îl au în prezent. La capitolul motorizări, GLS vine cu 4 unități, 2 pe benzină, una de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, 367 CP, 500 Nm. În plus prezintă și sistemul EQ Boost ce aduce un adaos de 22 CP. Varianta a doua pe benzină are 4.0 litri, 489 CP, 700 Nm. Zona diesel are și ea 2 motoare, primul de 286 CP, 600 Nm, iar celălalt are 330 CP, 700 Nm. Va veni cu tracțiune integrală și cutie automată de viteze în 9 rapoarte.

Interiorul va avea tehnologii de ultimă oră, prezența sistemului MBUX, instrumentalul de bord fiind digital. Spațiul interior este unul mare, iar cu ajutorul rabatării scaunelor din spate, portbagajajul poate ajune la capacitatea de 2400 de litri.

GLS primește și sistemul E-Active Body Control ce analizează forța arcurilor și a amortizoarelor pe fiecare roată atunci când automobilul se află pe un drum stricat sau chiar în off-road.

 

Foto-Mercedes-Benz

reclama