2

Noutăți de la Skoda: Superb Facelift, Citigo-e iV și Superb Scout

Săptămâna trecută, Skoda a prezentat trei noi modele, Superb Facelift, Citigo Electric și Superb Scout. Începem cu Superb Facelift. Limuzina celor din Mlada Boleslav vine cu o restilizare în partea frontală și posterioară. Blocul optic frontal are în versiunea standard tehnologie LED, dar în varianta de vârf are LED Matrix, ce comută automat faza lungă pe faza scurtă cu ajutorul unei camere video aflată pe parbriz.

Motorizările sunt aceleași ca la vechea versiune, dar la Facelift intră în scenă o versiune plug-in hybrid. Aceasta poartă numele de iV și are un motor termic de 1.4 litri pe benzină, 156 CP, iar cel electric de 116 CP ce duce puterea ls 218 CP și 400 Nm. Autonomia în modul electric este de 55 KM.

Citigo e-iV este primul model full electric din istoria mărcii din Cehia. Prezintă un motor ce dezvoltă 83 CP, iar cuplul este de 210 Nm. Autonomia acestei mașini este de 265 de KM, iar producția acesteia va începe în cea de-a doua jumătate a anului curent.

Ultimul model despre care vom vorbi este Superb Scout. Acest model este derivat de la Octavia Scout și la exterior primește elemente asemănătoare ca la un SUV. Vine cu două motorizări, una pe benzină de 2.0 și 272 CP, iar cea diesel este tot de 2.0 litri dar cu 190 CP. Este echipată în standard cu tracțiune integrală și cutie automată DSG cu 7 viteze.

 

Foto-Automarket

 

Despre autor:

Pasionat de mașini încă de când am apărut pe lume.

2 COMMENTS

  1. Mihaela

    Sunt niste masini foarte bune care arata foarte bine dar parca seamana tot mai mult cu cele de la Audi.

    1. Alex

      Asa este, ca detinator de Skoda, ma declar multumit.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.