0

Noul Peugeot 508 vine cu schimbari radicale

Hyundai Ploiesti!

Noua generație Peugeot 508 SW ne atrage atenția prin dimensiunile mai mici comparativ cu versiunea precedentă și prin preluarea numeroaselor elemente de design apreciate pe versiunea sedan. Mașina surprinde cu un design sport. Acesta reprezintă echilibrul perfect între eleganța sportivă și caracterul practic, oferind o mulțime de spațiu pentru pasageri și un portbagaj mare și ușor de accesat. Tot la interior, Peugeot inovează prin instrumentarul de bord digital cunoscut sub numele de i-Cockpit, cu ecran de 12,3 inch.

Vehiculul, conceput pentru a oferi performanțe de top, siguranță și confort, promite să ofere senzații puternice odată ce te-ai suit la volanul lui.

Noul Peugeot va fi lansat oficial in cadrul Motor Show de la Paris și va fi disponibil în Europa începând cu luna Ianuarie 2019.

Tag-uri: , ,
Despre autor:

Numele meu este Sorana Brătulea, am 25 de ani și lucrez ca PR. Sunt absolventă a facultății de Litere din cadrul Universității București, specializare Comunicare și Relații Publice și am urmat și un master de Consultanță și Expertiză în Publicitate. Pasiunea pentru scris am avut-o încă de mică. Ulterior, direcția în care s-a îndreptat cariera mea profesională mi-a dezvoltat și mai mult aptitudinea de a scrie și astfel am luat contact și cu lumea blogging-ului. Îmi place să citesc, să călătoresc, să dansez, să mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții. Ador să fiu înconjurată de oameni de la care să am permanent de învățat, deoarece fiecare interacțiune pe care o ai este o cărămidă adăugată la dezvoltarea ta personală.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.