Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul Opel Mokka electric în curând pe drumurile europene

Noul Opel Mokka electric în curând pe drumurile europene

Noul Opel Mokka este încă în varianta complet camuflată, dar pregătit pentru primele teste importante ale inginerilor Opel. Și este electric. Cea de-a doua generație Mokka este complet nouă, iar noua sa tehnologie, inclusiv e-power, este testată în detaliu, configurată și validată înainte de lansarea pe piață. Producția de serie va începe în al patrulea trimestru al acestui an și varianta electrică va fi prima produsă. Aceasta urmează să ajungă la clienți la începutul anului 2021.

Prima generație a debutat în 2012. În acel moment, Mokka a impresionat prin dimensiunile sale compacte și aspectul robust. Noul model este de asemenea compact și robust, dar cu un aspect mult mai modern, mult mai adaptat pentru conducerea în oraș și are un design și mai atractiv. Modelul va avea o variantă elecrică chiar de la lansare. Clienții se pot bucura mai întâi de versiunea pur electrică, cu baterie, dar modelul va fi disponibil și cu motorizări termice.

Deși momentan doar în varianta camuflată, noul Mokka își arată deja proporțiile bine conturate, designul aliniat la viitoarea filosofie de design Opel. Noua generație Mokka combină ingineria germană cu un limbaj de design „pur”, cu linii clare. În plus, șoferii și pasagerii se vor putea bucura de un interior complet digitalizat. Designerii Opel au acordat o atenție deosebită simplificării.