Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Noul ASTON MARTIN DBX a ajuns in Romania

Noul ASTON MARTIN DBX a ajuns in Romania

Revoluționar prin concept și execuție, DBX a fost gândit pentru a fi cel accesibil model din categoria SUV-urilor de lux. România se află în primele 5 țări care prezintă direct acest model clienților doritori să intre în posesia unui astfel de automobil în prima jumătate a anului 2020. Fiind o piață cu potențial, România reprezintă o componentă importantă a strategiei de expansiune a brandului britanic pe segmentul automobilelor de lux.

Suma inovațiilor pe care noul model o incumbă, precum și prețul de achiziție poziționează DBX-ul în topul modelelor similare din clasa de lux. Astfel, SUV-ul prezintă o serie de caracteristici, funcționalități și finisaje de top, de care viitorii posesori pot beneficia la un preț foarte avantajos comparativ cu modelele asemănătoare din segmentul automobilelor de lux. Modelul standard prezentat astăzi la București include în pachetul de bază opțiuni și finisaje pe care competitorii le listează ca și extraoptiuni generatoare de costuri suplimentare.

Noul Aston Martin DBX este produs la noua fabrică St Athan din Wales, Marea Britanie şi poate fi comandat începând din această lună, cu livrări programate pentru prima jumătate a anului 2020. Prețul DBX-ului începe de la 165.000 Euro, fără Tva iar doritorii își pot configura modelul droit în cadrul reprezentanței oficiale Aston Martin din Otopeni.

AUTOR:

TAGS:

reclama