Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Modelul centenar BMW Seria 7 este produs într-o serie limitată de 100 de exemplare

Pentru a marca centenarul companiei, BMW prezintă un model dedicat aniversării a 100 de ani de existenţă şi care îşi propune să demonstreze competenţa tehnologică în a construi plăcerea de a conduce, totul completat de rafinamentul şi exclusivitatea BMW Individual. Modelul centenar BMW Seria 7 este produs într-o serie limitată de 100 de exemplare şi este disponibil cu trei variante de motorizare:
BMW Individual 740Le iPerformance THE NEXT 100 YEARS,
BMW Individual 740Le xDrive iPerformance THE NEXT 100 YEARS,
BMW Individual 750Li THE NEXT 100 YEARS,
BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS,
BMW Individual M760Li xDrive Model V12 Excellence THE NEXT 100 YEARS.

Indiferent de motorizarea aleasă, apariţia, experienţa condusului şi ambianţa interioară a sedanului de lux se bucură de un caracter distinctiv unic datorită finisării exclusive a exteriorului, jantelor BMW individual de 20 de ţoli – din aliaj uşor -, tapiţeriei BMW Individual cu piele fină Merino şi altor detalii de interior din portofoliul BMW Individual. Gama de echipamente include şi un stilou al mărcii Montblanc, culoarea şi designul fiind adaptate ediţiei aniversare BMW Seria 7. Acestea este produs tot în serie limitată şi este disponibil exclusiv în combinaţie cu modelele centenare BMW Seria 7. În consecinţă, „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” întruchipează atât o nouă înţelegere a luxului la vârful gamei de modele BMW, cât şi o conştientizare profund integrată pentru orientarea către client, design atemporal şi calitate inegalabilă.

Expertiza tehnologică a constructorului auto se reflectă în mod autentic în caracteristicile noului BMW Seria 7, cel mai avansat tehnologic automobil al momentului. Noul sedan de lux impresionează prin designul rafinat şi dinamica superioară, alături numeroasele inovaţii optimizând sportivitatea, confortul călătoriei şi eficienţa. În acelaşi timp, a şasea generaţi a BMW Seria 7 stabileşte reperele în ceea ce priveşte confortul de operare, conectarea inteligentă şi experienţa de la interior. În anul aniversar al companiei, BMW Seria 7 subliniază, mai mult ca niciodată, dorinţa de a dobândi poziţia de lider în segmentul sedanurilor de lux – totul datorită punctelor de atracţie tehnologică şi design precum structura caroseriei Carbon Core, tehnologia BMW eDrive, BMW Laserlight, sistemul de control al şasiului Executive Drive Pro, controlul BMW prin gesturi, parcare telecomandată din cheie, Executive Lounge şi acoperişul panoramic din sticlă Sky Lounge.

Creată manual, inscripţia exclusivă „THE NEXT 100 YEARS” decorează montanţii B, benzile de interior de deasupra torpedoului pe partea pasagerului, precum şi tetierele scaunelor faţă şi spate. Capacul suportului de pahar localizat în partea din faţă a consolei centrale poartă inscripţia „1 of 100”.

Stiloul centenar „Montblanc for BMW” urmează principiile fără compromisuri ale Maison Montblanc în ceea ce priveşte calitatea, eleganţa şi inovaţia constantă. De peste 100 ani, numele Montblanc a fost sinonim cu cultura scrisului şi producţia de înaltă clasă. În colaborare cu departamentul de design BMW, Montblanc a dezvoltat acest stilou unic, care este limitat la 100 de exemplare şi care este înmânat fiecărui client al noului model „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS”.

Noul BMW Seria 7 dispune de iDrive, care a fost completat cu o funcţie touch pentru Control Display şi cu controlul BMW prin gesturi, facilitate prezentată în premieră. Mişcările mâinii, detectate de un senzor 3D, controlează funcţiile de infotainment într-o manieră extrem de intuitivă şi uşor de utilizat. Alte inovaţii opţionale din portofoliul BMW ConnectedDrive includ cea mai nouă generaţie a BMW Head-Up Display, asistent de direcţie şi pentru controlul benzii, asistent pentru menţinerea benzii cu protecţie activă în caz de coliziune din lateral, prevenire a coliziunii din spate şi avertizare la traficul din faţă şi din spate. Traffic Jam Assistant (asistent pentru ambuteiaje) poate fi utilizat pentru condus semiautomat pe orice fel de drum. Noua generaţie a sistemului Surround View cuprinde acum imagine 3D şi o funcţie de imagine panoramică.

Printre dotările opţionale se mai numără Ambient Light (lumină ambientală), Welcome Light Carpet, Ambient Highlight în compartimentul din spate, sistem de sonorizare surround Bowers & Wilkins Diamond şi pachet Ambient Air – acestea sunt disponibile pentru o experienţă luxoasă a condusului şi călătoriei. Dotarea Executive Lounge oferă cel mai înalt grad de well-being individual în spate. Acest pachet opţional cuprinde aer condiţionat automat cu sistem de control pe patru zone, scaune de confort ajustabile electric cu funcţie de masaj şi program Vitality, ventilate activă a scaunului, precum şi opţiunile Executive Lounge Seating, Executive Lounge Rear Compartment Console şi Rear Compartment Entertainment Experience, care include BMW Touch Command. Tableta detaşabilă, cu diagonala de 7 ţoli (17,78 cm), facilitează controlul funcţiilor de infotainment şi confort disponibile în compartimentul din spate al noului BMW Seria 7 şi poate fi utilizată şi pentru redarea fişierele audio şi video externe, precum şi sub formă de consolă de jocuri sau pentru a naviga pe Internet. Dotările standard pentru „BMW Individual 740Le iPerformance THE NEXT 100 YEARS” şi „BMW Individual 740Le xDrive iPerformance THE NEXT 100 YEARS” includ şi aer condiţionat staţionar.

reclama