Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

MINI Augmented Vision: prototip de ochelari cu augmented reality

Cu ajutorul unei inovaţii de pionierat, MINI prezintă la Salonul Auto de la Shanghai o perspectivă interesantă a viitorului automobilului. „MINI Augmented Vision oferă o imagine a modului în care conectivitatea inteligentă între un automobil MINI şi ochelari în care este proiectat conţinutul relevant poate funcţiona în viitor”, a explicat Dr. Jörg Preißinger, director de proiect MINI Augmented Vision, cercetare şi tehnologie BMW Group. „Prin colaborarea cu numeroase companii din grupul Qualcomm, am creat un sistem interconectat şi ochelarii augmented reality cu designul MINI caracteristic, care revoluţionează experienţa atât în automobil, cât şi în afara lui.”

Prin utilizarea tehnologiei „see-through”, ochelarii AR prezintă informaţiile relevante direct în câmpul vizual al conducătorului, dar fără obtura imaginea traficului din câmpul vizual, contribuind astfel la creşterea siguranţei şi a confortului în timpul condusului.

Următoarele funcţii vor fi proiectate în câmpul vizual cu ajutorului MINI Augmented Vision:
Destinaţia pentru navigaţie şi transferul ei către automobil: selectarea destinaţiei când conducătorul este în afara automobilului şi transferarea ulterioară a acesteia către maşină.

Designul şi culoarea conceptului de ochelari au fost create de Designworks pentru MINI. MINI Augmented Vision a fost dezvoltat în colaborare cu mai multe companii din grupul Qualcomm.

Oferta AUTO
reclama