Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Lansarea oficială Porsche Taycan în România

Lansarea oficială Porsche Taycan în România

Prima mașină sport complet electrică de la Porsche a fost lansată în Romania. Noul model  primeste elemente de înaltă calitate și pachete de echipamente speciale pentru exterior și interior, pentru a obține un grad de personalizare și mai mare. Printre cele 90 de opțiuni exclusive oferite de divizia Manufaktur a companiei din Zuffenhausen se numără pachetul Sport Design în trei variante și jante Exclusive Design de 21 inci cu inserții din fibră de carbon. Deosebit de atrăgătoare sunt și farurile Matrix LED cu elemente de culoarea Glacier Ice Blue.

Porsche Exclusive Manufaktur din Zuffenhausen și-a mărit capacitatea astfel încât să fie pregătit pentru lansarea Taycan: spațiul fabricii a fost extins cu o treime, până la 2.000 de metri pătrați și au fost adăugate patru stații de lucru cu platformă de ridicare. De asemenea, s-au creat 150 de metri pătrați de spații de depozitare, iar spațiile logistice pentru automobile au fost optimizate cu o conexiune directă la instalația de încărcare a mașinilor finalizate. Și echipa de lucru s-a mărit cu noi experți în finisarea automobilelor.

Pentru un aspect și mai dinamic, sunt disponibile trei variante ale pachetului Sport Design: acestea diferă prin modul în care sunt finisate inserțiile din șorțul frontal inferior, din panourile ușilor și din aripioarele laterale ale difuzorului. În funcție de pachet, acestea sunt vopsite în culoarea exterioară sau în negru lucios sau sunt realizate din carbon.
Farurile Matrix LED cu Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) sunt disponibile cu un design 3D care amintește de o placă de circuit în carcasa farurilor, precum și cu elemente de lumină de zi în Glacier Ice Blue de la Porsche Exclusive Manufaktur. Roțile Exclusive Design de 21 inci cu inserții din carbon forjat și grunjos combină o aerodinamică excelentă cu o construcție ușoară: reducerea de greutate la setul de patru roţi este de peste trei kilograme, comparativ cu o variantă similară de roți, dintr-un alt material.

Pachetul interior Carbon este inspirat din motorsport: zonele mari din ușile din față și din spate, precum și elementele de contrast din lateralele consolei centrale sunt finisate în carbon mat. Pachetul de accent oferă, de asemenea, o gamă de culori contrastante la interior, cu pragurile ușilor din față și din spate vopsite în culoarea exterioară. Caracterul sportiv al noului Porsche Taycan este subliniat de centurile de siguranță disponibile în culorile: albastru grafit, maro trufă, bej, creion, mure, maro meranti, gri ardezie și roșu Bordeaux. Mai multe informații sau să configurați acest model, intrați aici!

Pentru a revedea testele noastre cu modele Porsche, intrați aici!.

reclama