Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO
Lansare Rolls-Royce în România

Lansare Rolls-Royce în România

Lansarea unui nou model Rolls-Royce în România este precum vizita oficială a unui prinț venit din țările exotice – totul este pregătit până în cele mai mici amănunte pentru venirea sa iar după ce ajunge la destinație nu este nimeni care să nu fie cu ochii pe el, privind cu uimire la modul său de a fi. Oriunde în lume Rolls-Royce este o raritate, dar în România cu atât mai mult, este un eveniment de fiecare dată când vezi o astfel de mașină, darămite să și mergi la un eveniment de lansare unde te poți urca în modelul Ghost Extended și poți experimenta pe pielea ta tot ce poate oferi un model al producătorului britanic.

Rolls-Royce ne anunță că modelul poate fi acum cumpărat din România și service-ul său din București deservește o bună parte a clienților din Europa de Est. Este uimitor cât de repede a căpătat tracțiune această ramură de after sales a constructorului din Goodwood la noi în țară și acest lucru este o mărturie a profesionalismului tehnicienilor angajați aici.

Modelul Ghost intră pe piață ca sedane-ul mezin al britanicilor, dar asta nu înseamnă că luxul și atenția la detalii specifice unui Rolls-Royce nu sunt și aici la cotele cele mai înalte – trebuie doar să pășești pe bancheta spate, să-ți reglezi scaunul în poziția potrivită, să-ți pornești masajul la intensitatea preferată și să tragi draperiile pentru a te asigura că beneficiezi de intimitatea de care ai nevoie atunci când te bucuri de roadele muncii tale. Din exterior este greu să deosebești versiunea Extended de cea standard, dar atunci când vei păși în mașină vei descoperi că cei 20 cm în plus sunt mai mult decât bineveniți.

Un Rolls-Royce nu este o mașină ce se ocupă într-un mod egoist doar de confortul pasagerilor de pe bancheta spate, șoferul și pasagerul din dreapta beneficiază de aceeași suspensie incredibilă ce îți dă impresia că mașina zboară la joasă altitudine iar izolarea fonică va stârni reacții admirative în orice pasager, oriunde s-ar afla la bordul acestui iaht de asfalt numit Rolls-Royce Ghost.

Oferta AUTO