0

Land Rover Discovery Sport 2015 – primele date si preturi

Azi am aflat noile preturi pentru Land Rover Discovery Sport valabile pentru America. Pretul de pornire este de la 37.995 de dolari. In oferta avem varianta cu cinci sau sapte locuri, motor de 2.0l turbo in patru cilindri cu 240 CP cuplat la o cutie automata si tractiune integrala. Daca te gandesti la faruri cu Xenon, panorama si piele, mai trebuie sa platesti inca 3.575 de dolari. Versiunea HSE Luxury ajunge la valoarea de 45.570 si iti ofera mult lux, confort, un sistem audio de exceptie cu 11 boxe si navigatie.

Lista de optionale este foarte lunga, spre exemplu pentru sistemul de cruiser adaptiv, incalzire in scaune si sistemul de asistenta la parcare mai trebuie sa scoti din buzunar inca 1.750 de dolari. Dar cel mai bine este sa navigati voi pe site si sigur veti gasi o versiune Disco Sport care vi s-ar potrivi.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.