0

Land Rover Defender este oprit din productie dupa 68 de ani

Hyundai Ploiesti!

Dupa 68 de ani de productie continua, legendarul model Land Rover Defender este oprit din productie. Ultimul model produs este un 90 Heritage Edition, pick-up cu soft-top, si a parasit fabrica in aplauzele angajatilor.

Land Rover a lansat in ultimul an 3 modele editie limitata: Autobiography Edition, Adventure Edition si Heritage Edition. Ultimul aminteste de Seria 1 Land Rover, cu o vopsea verde Grasmere Green, plafon alb si o grila frontala retro. Au fost produse doar 400 de exemplare.

Modelul Defender Adventure Edition este mult mai capabil de off-road fata de alte masini din aceeasi clasa. Este disponibila in variante cu 3 sau 5 usi, are interior din piele si protectii speciale pentru atunci cand scoti masina pe drum accidentat. Au fost realizate doar 600 de unitati cu preturi incepand de la 43.000 lire.

Ultimul Defender pune punct unei bucati mari de istorie, iar in urma cu 1 an a fost pregatit un tribut pentru Maurice Wilks, directorului tehnic de acum 68 de ani, care a dat masinii forma actuala. Din fericire, Land Rover va produce un model nou, modern, dar nu la fel de capabil in off-road, ci gandit ca o utilitara moderna, cu inspiratii de la modelul DC100.

Land Rover Defender

#Land #Rover a încetat producţia lui #Defender care a fost asamblat în ultimii 68 de ani. Pe 29 ianuarie 2016, ultimele 15 automobile au ieşit din uzina din Solihull, Marea Britanie.Land Rover Land Rover Türkiye Land Rover Romania

Posted by eblogauto.ro on 1 Februarie 2016

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.