Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Interviu cu Andrei Mitrasca la ATA Racing Show 2016

Sambata, la ATA Racing Show 2016, am stat de vorba cu Andrei Mitrasca care ne-a raspuns la cateva intrebari pe care vrem sa le impartasim si cu voi.

1. De cat timp participi la raliuri?

In 2011 am fost pentru prima data concurent la un raliu. Era Raliul Moldovei si am fost in dreapta lui Costi Stratnic. Au fost opt raliuri in urmatorii trei ani alaturi de Costi dar din 2014 sunt alaturi de Bogdan Talasman.

2. Ce parere ai despre traseul de la ATA?

Complexul este extraordinar. Traseul este cat de bun se poate data fiind suprafata atat de mica. Nu le poti avea pe toate. Si proba lunga, si nocturna, si traseu mixt si siguranta etc. Totusi, pacat ca nu au putut participa masinile de coasta. Raliurile sunt frumoase dar nu trebuie sa desconsideram celelalte discipline.

3. Cu ce masina ati concurat (detalii despre motorizare etc.)?

Vechea si indestructibila Dacia Logan. Motor de 1.6 si aproape 100cp. Este masina cu care concuram de trei ani incoace. Masina cu care am fost in fiecare an pe podium si care ne-a si adus un titlu de campioni ai Cupei Dacia.

4. Cum a început povestea ta cu Bogdan Talasman? Unde v-ați cunoscut? Cum ați ajuns participate impreuna? Ce apreciezi cel mai mult la colegul tău de echipaj?

Ne-am cunoscut la coasta. Eu cu Ibiza, el cu Saxo. Ne bateam fiecare la clasa lui si ne-am inteles bine de pe atunci. El a vrut sa faca pasul spre raliuri si isi cauta un copilot. Eu am avut o singura conditie: sa facem sezon complet. A fost de acord, a facut eforturi mari si uite ca sunt trei sezoane complete. Si asta apreciez cel mai mult la el. Ca duce la final sezonul. Nu stiu cum il vad altii dar eu am fost in dreapta lui cand a pilotat magnific. Are talent, e fair-play, vrea victoria, are foame si nu e cu nasul pe sus. Are foarte multe calitati si multe de oferit sportului. Sa vedem cum va continua.

5. Ce parere ai despre evolutia voastra la ATA?

Vineri dimineata a luat bataie. I-am dat un mesaj in care am zis ca daca va merge tot asa, mai bine sa ne lasam de sportul asta. S-a mobilizat si pana seara a mers tot mai tare. M-a sunat si a spus sa vin sambata sa il imping de la spate. Sambata a pilotat foarte bine. Fara greseli, a coborat in permanenta timpii. Am fost la trei zecimi de finala mica. Eu sunt multumit. S-a batut, a fost concentrat, s-a mobilizat bine. El cred ca e putin suparat ca a ratat pentru atat de putin finala dar i-a trecut. A fost totusi un show, nu un concurs din campionat.

6. Planuri de viitor?

Vom vedea. In motorsport nu prea poti sa stii cu certitudine ce vei face anul urmator. El spune ca vom concura cu o alta masina, in raliuri dar pentru asta trebuie sponsori puternici. Eu vreau sa revin la coasta. Pentru asta trebuie iar sponsori, ca nu vreau sa fac doar act de prezenta. Amandoi vrem multe. Acum sa vedem cat o sa si putem.

Oferta AUTO
reclama