Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Hyundai prezinta noul H350 in cadrul salonului dedicat vehiculelor comerciale IAA 2016

Hyundai prezinta noul H350 in cadrul salonului dedicat vehiculelor comerciale IAA 2016, desfasurat la Hanovra, Germania, in perioada 21 – 29 septembrie 2016. Pentru prima data trei versiuni ale modelului sunt expuse publicului: o basculanta, o platforma, precum si un van pentru transportul a sapte persoane.

Noul model dispune de motorizari care respecta standardele de poluare Euro 6, clientii avand posibilitatea de a opta acum intre garantia de trei ani fara limita de kilometri, disponibila in acest moment pentru unitatile H350 comercializate, sau pachetul de cinci ani in limita a 200.000 kilometri. Cu aceasta ocazie a fost dezvaluit si H350 Fuel Cell – un model concept de alimentare cu hidrogen.

Inaugurat la editia IAA 2014, H350 este primul autovehicul comercial usor lansat de producatorul auto special pentru piata din Europa. Produs pe o noua linie de asamblare la uzina Karsan din Bursa, Turcia, modelul beneficiaza de un nivel inalt de calitate si fiabilitate. Datorita tehnologiilor de productie automatizate, procesul de fabricatie permite flexibilitate in asamblarea suprastructurilor: van, bus si autosasiu, in acelasi loc.

hyundai-h350-eblogauto-1

Motorizarea de 2,5 litri turbo diesel corespunde normelor de poluare Euro 6, sporind eficienta si reducand consumul cu pana la 4,4%. Un element de noutate il constituie functia Active Eco Drive, disponibila standard, care contribuie la economia de carburant, prin adaptarea caracteristicilor motorului la modul de condus al posesorului autovehiculului.

Motorul pe baza de pila de combustibil dezvolta 136 CP (100 kW) si o viteza maxima de 150 Km/h, performante similare cu cele ale unui autovehicul comercial usor echipat cu propulsor cu ardere interna. Comparativ cu un autovehicul electric conventional, rezervorul de hidrogen de 175 de litri poate fi incarcat in mai putin de patru minute, similar cu timpul necesar pentru alimentarea cu benzina sau motorina. Autovehiculul asigura o autonomie de 422 km. Grupul moto-propulsor este montat astfel incat instalarea acestuia sa nu afecteze zona de incarcare disponibila. In functie de ampatament, spatiul de depozitare este de 10,5 m3 sau 12,9 m3, suficient pentru acomodarea a cinci europaleti sau transportul a 14 persoane.

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: furgon, h350, hyundai,

reclama