0

Hyundai a inregistrat vanzari record in primul trimestru 2015

Hyundai a atins, in luna martie, cel mai inalt nivel al al inmatricularilor din toate timpurile, conform ultimelor date publicate de ACEA (Asociatia Constructorilor Europeni de Autovehicule). In plus, cresterea semnificativa a cererii pentru noile modele ale gamei a condus la rezultate remarcabile in primul trimestru al anului 2015.

Volumul inmatricularilor a crescut in luna martie a.c. cu 17,7% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2014, insumand 55.733 autovehicule noi si o cota de piata de 3,4% pentru Hyundai in Europa. In primul trimestru din 2015, numarul inmatricularilor s-a majorat cu 9,7% ajungand la 119.855 autovehicule, atingand astfel o cota de piata de 3,3%. In acest context, piata de autoturisme noi a inregistrat o crestere cu 10,8% in martie si cu 8.5% in ansamblul primelor trei luni.

Cresterea cererii pentru noua generatie i20 a contribuit la performantele companiei. Vanzarile modelului s-au majorat cu 31% in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, clasandu-se printre cele mai bine vandute autovehicule Hyundai nou lansate. ix35 se numara in continuare printre cele mai populare modele, cu o crestere a vanzarilor cu 20%, in comparatie cu 2014.

Thomas Schmid, Chief Operating Officer Hyundai Motor Europa, a declarat: “Piata autovehiculelor noi in Europa ramane foarte competitiva, iar noi continuam sa ne concentram pe dezvoltarea activitatilor noastre prin lansarea de noi produse. Noua generatie i20 a inregistrat un debut promitator si asteptam in continuare aceleasi rezultate pozitive, avand in vedere ca obiectivul nostru este de a schimba in proportie de 80% gama noastra din Europa in 2015.

Alaturi de noua generatie i20, Hyundai lanseaza si alte noi modele in Europa in prima jumatate a lui 2015: noua generatie i20 Coupe, noul ix20, noul i30 si noul i40.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.