Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Ford Mustang Mach-E, primul „căluț american” pe baterii

Ford Mustang Mach-E, primul „căluț american” pe baterii

Când ne gândim la Mustang, prima idee ce ne apare în cap este un model Sport V8, gălăgios, spectaculos și ce „mănâncă” multă benzină. Dar Ford a adus numele Mustang  în zona liniștită și ecologică a mașinilor, puterea electrică.

Americanii au prezentat azi modelul Mustang Mach-E, primul SUV electric al companiei. Versiunea cea mai simplă se numește Standard Range. Puterea este de 258 CP și un cuplu motor de 416 Nm. Vine în standard cu roți motrice spate. Cea de-a doua variantă, Extended Range are și ea roți motrice spate, dar puterea crește la 337 CP și cuplu de 565 Nm. Autonomia pentru ambele versiuni este de 600 KM.

Cea mai puternică variantă este GT. Aici puterea se duce la 465 de CP, cuplu 830 Nm și tracțiune integrală. 0-100 KM/H se poate realiza în mai puțin de 5 secunde, dar viteza maximă este limitată la 180 KM/H. Inginerii au montat frâne Brembo, iar versiunea GT va beneficia de amortizare adaptive MagneRide. Bateria se va încărca până la 80% în 38 de minute.

Trecem acum la interior, acolo unde domină două ecrane digitale. În dreptul volanului avem instrumentalul de bord full digital, iar pe consola centrală se află un display de 15,5 inch pe care se află sistemul de infotainment cu noua generație SYNC pe el. Portbagajul are o capacitate de 402 litri, dar prin rabatarea scaunelor, volumul se duce la 1420 de litri. În plus, mai există un spațiu de stocare de 100 de litri prezent în partea din față a mașinii.

Ford Mustang Mach-E o să apară la noi în țară abia în 2021.

reclama