4

First LooK: Hyundai SantaFe 2.2 197 CP

 
 
Noul SantaFe preia design-ul Storm Edge – imaginea formarii furtunii… futurist, atragator, blocuri optice mari si cu Led pe spate, jante de 19″ si multe dotari ce iti ofera siguranta si confort (avertizare la parasirea benzii, 8 airbaguri, etc.).
 
 
SanteFe-ul pe care l-am incercat este versiunea de 2.2l diesel cu 197 CP cu un cuplu de 436 Nm inca de la 1.800 RPM. Motorul era cuplat la o cutie automata cu sase rapoarte AT/6 ce dezvolta un nou sistem de decuplare in situatia in care masina stationeaza in trafic pentru reducerea combustibilului. Emisiile poluante ating valoarea de 147 g/km CO2. Acest motor indeplineste normele de poluare Euro 5 insa cel de 2.0l a fost adaptat la cele de Euro 6.
 
 
Obiectivele producatorului Hyundai sunt ca in cursul anului 2013, Noul SantaFe sa atinga o cota de piata de 5% pe clasa SUV. Pentru dotari si preturi va recomanda sa vizitati acest site.

 

 

 

de Robert D.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

4 COMMENTS

 1. Anonymous

  imi place!

 2. ionut

  Hyundai o marca din ce in ce mai frumoasa si fiabila.

 3. MIHAI GORIANU

  unde pot sa ma inscriu pentru un test drive?

  1. Robert Drilea

   Salut Mihai, te invit la showroom-ul Hyundai Focsani, persoana de contact Dan Gaitanaru/ Dan Martac, tel: 0743.332.360, vizavi de Onasis.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.