Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

FIRST LooK: BMW Seria 3 GT

 
APAN MOTORS Braila a adus la SAV 2013 noul BMW Seria 3 GT si pe care l-am incercat putin prin Focsani si in afara acestuia. Noul GT este un model de familie si are un pret de plecare de la aprox. 36.600 euro cu TVA. Eu am condus versiunea 320d de 184 CP ce inregistreaza un consum de 4.9l/100km insa eu am scos un 6.5l/100km in regim sportiv. Acest model are un pret de pornire de la 40.362 euro cu TVA dar credeti-ma ca merita si tare imi doresc sa nu aiba aceeasi soarta a Seriei 5 GT pentru ca acest model m-a impresionat din multe puncte de vedere… sper sa il am curand intr-o sesiune de teste. 
 
 
Cea mai ieftina versiune S3 GT este versiunea 318d cu 143 CP la un pret de pornire de 36.642 cu TVA iar varful de gama gasim in oferta APAN MOTORS Braila versiunea 335i cu 306 CP cu un pret de plecare de 50.902 euro cu TVA.
 
 
Modelul pe care l-am condus arata destul de agresiv la exterior si cu un interior pe gustul… dar si lista echiparilor este pe masura, mai exact avem: AC bi-zonal, volan in piele cu comenzi, key-less go, cel mai prietenos sistem Start and Stop testat pana acum, sistem audio profesional Bose, iluminare LED, mod de rulare Eco/Comfort/Sport/Sport Plus (se dezactiveaza ESP-ul), martor uzura placute de frana si presiune anvelope, anvelope run-flat si elementul sportiv al masinii, spoilerul activ. 
 
 
In ce priveste siguranta avem senzori de impact, ABS, DSC, DTC, airbag cortina, laterale si frontale.
 
 
Pentru mai multe informante va recomandam sa studiati oferta APAN MOTORS BRAILA AICI!!! (http://www.bmwapan.ro).
 
de Robert Drilea

reclama