Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Eblogauto.ro la Trofeul Serus Râșnov 2019

Eblogauto.ro la Trofeul Serus Râșnov 2019

După ce anul trecut, Eblogauto a apărut pe mașina Campionului Național la Rally2, Cristian Șugăr-Dacia Logan, 2019 ne-a găsit la startul unui nou sezon din Campionatul Național de Viteză în Coastă, prima etapă fiind Trofeul Serus derulat la Râșnov, județul Brașov.

În sezonul 2019, logo-ul Eblogauto va fi vizibil pe mașina lui Valentin Dobre, un VW Golf 2 GTI. Vali nu este străin de cursele pe traseu montan, el concurând două sezoane în Campionatul Național de Viteză în Coastă 2 tot pe Golf 2. Anul ăsta, pilotul face pasul în „campionatul mare” purtând numărul de concurs 405, el fiind debutant.

Prima zi de concurs l-a găsit pe Vali pe locul 7 la grupa sa, E2/-2000 după cele două manșe de antrenament, cel mai rapid timp fiind obținut în urcarea cronometrată 1, 2:27.820.

Ziua de duminică avea în program cele două manșe de concurs. Vali a obținut cel mai rapid timp în manșa 1, la fel ca in antrenamente 1, astfel încât încheie prima etapă de coastă pe locul 7 la E2/-2000.

Pentru Vali, următoarea oprire va fi la Cheile Grădiștei, Brașov pentru runda a două de coastă, traseul fiind unul nou în campionat și prahoveanul o să fie prezent tot cu al său frumos Golf 2 GTI.

Până atunci, vom avea un alt debut. Este vorba despre Sebastian Radu pe un VW Lupo în Campionatul Național de Autoslalom, primele două runde se vor desfășura în primul week-end din Mai, prima la Brăila, iar a doua la Galați. Noi vă vom ține la curent cu evoluțiile sportivilor ce vor purta însemnele Eblogauto de-a lungul anului 2019!

 

Foto-Facebook-RPM Racing RO/Valentin Dobre

reclama