0

De unde sa iti iei o masina second-hand fara batai de cap? [AD VIDEO]

Hyundai Ploiesti!

Avantajele de a cumpăra de la un dealer (de rulate)

  • Un autoturism cumparat de la o reprezentanta/dealer a fost verificat de o echipa de tehnicieni si nu poate avea vicii ascunse
  • Un dealer auto va putea oferi servicii post-garantie la nivel european, iar asta conteaza, mai ales daca vrei sa “cumperi” si linistea care vine de la folosirea unui autoturism fara probleme;
  • Deductibilitatea – pentru firme. O reprezentanta auto poate oferi toate documentele fiscalizarii achizitiei, spre deosebire de samsari sau de “importatorii” de masini uzate.

Despre Proleasing:

Proleasing Grup si-a inceput activitatea ca IFN, cu 17 ani in urma, timp in care a avut o cifra de afaceri consolidata de 150 milioane de euro, devenind dealer Ford, la care s-au adaugat BMW și Hyundai.

In cei 17 ani de existenta a castigat de 4 ori “Chairman’s Award”, cea mai mare distinctie oferita de Ford Motor Company distribuitorilor sai de pe intreaga planeta.

Doi ani la rand, in 2016 și 2017, grupul Proleasing a fost desemnat “dealerul anului” in categoria “Customer Care”, in intreaga retea nationala BMW.

Recent, Proleasing Motors a câștigat și titlurile de „Best Transit Center” și „Excelență în Service” pentru divizia Ford.

Vanzari? Anul trecut au vandut 1140 autovehicule, din care 137 au fost rulate. Asta inseamna ca 12% din cifra de vanzari o reprezinta vehiculele rulate.

Ce vedem aici? O firma matura, departe de vânzătorii de ocazie, care aduc camioane incarcate cu autoturisme rulate din Germania, cu origini dubioase.

Parcul de Auto Rulate Proleasing Motors:

  • Masini cu rulaje de la 5.000km la +200.000 km. Kilometri reali, verificabili.
  • Automobilele sunt verificate de tehnicieni specializați ai brandurilor din portofoliu fără vicii ascunse.
  • De menționat că „Total cost of ownership” este mai mic pentru un autoturism cumparat de la un dealer, decat de la un vânzător de ocazie. Iar linistea sufleteasca ce urmeaza achizitia este de nepretuit.
  • Garanția oferită. 6 luni, faptul că la autoturismele BMW se oferă și BMW Premium Selection.

Mai multe puteti gasiti direct pe site-ul rulate-proleasing.ro.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.