2

Curs de conducere defensiva

Hyundai Ploiesti!

În cadrul campaniei „viata e a ta” Academia Titi Aur ne-a invitat să parcurgem nivelul 1 al capitolului „conducere defensiva” pe care aceștia îl pun la dispoziția oricui dorește sa își îmbunătățească și sa își ascuta simțurile preventive. Nu credeam ca vom fi atât de impresionați pe cat am fost și nici nu credeam ca vom afla atât de multe lucruri noi cum a fost cazul pana la urma. Multi dintre noi avem impresia ca suntem șoferi buni, dar un astfel de curs ne poate demonstra ca mai avem multe părți de îmbunătățit dacă vrem sa facem acest lucru.

Deasemenea, dacă vreodată ați crezut ca o diferență de 5 km/h nu înseamnă mult și nu poate avea un mare impact asupra unui eveniment neplăcut, va invitam sa încercați cursul mai sus menționat. Instructorii prietenoși și foarte bine pregătiți va vor demonstra ca, fără sa știm uneori, facem multe greșeli în trafic, greșeli ce în unele cazuri s-ar putea dovedi a fi fatale. Dacă nici eu nu va conving, cu siguranță filmulețul pe care îl veți vedea la sfârșitul cursului va va convinge sa o lăsați mai moale pe drumurile publice. Subscriem și noi motto-ului celor de la Academia Titi Aur și ținem sa va aducem aminte ca „viata e a ta!”.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

2 COMMENTS

 1. Alexandru

  de curand mi-am cumparat si eu o masina de pe *** si chiar as avea nevoie de un curs de acest tip. cam cat ar costa?

  1. Lorena

   Buna ! Eu iti pot oferi prima parte -Curs online conducere defensiva! In mod normal costa in jurul a 300 lei doar prima parte. Ti-l pot da pentru 170 lei. E dub forma de voucher si e nou !
   Detalii mclore94@gmail.com

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.