Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Competitia "Vreau sa fiu pilot" la inceput de drum!

Competitia „Vreau sa fiu pilot” are la bază modelul BMW 228i Coupe, un coupe deosebit de sportiv, cu tracţiune spate. Modelul beneficiază de un motor BMW TwinPower Turbo care combină o serie de tehnologii precum injecţia directă de benzină, VANOS şi Valvetronic, totul pentru pentru pefromanţe mari de la turaţii mici, dar şi eficienţă maximă. Astfel BMW 228i oferă o putere maximă de 180 kW/ 245 CP şi un cuplu maxim de 350 Nm atins deja de la 1250 rpm. Agilitatea este asigurată de tracţiunea spate, de distribuţia perfectă de mase între cele două punţi (49.8/48.2 pentru versiunea 228i), console scurte şi elemente suplimentare de tuning BMW M Performance.

După probele libere de vineri, startul oficial al primei etape Smart Driving Series a fost dat sâmbătă de Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării. Formatul primei zile de concurs a inclus 2 manşe a câte 4 ture fiecare, cu starturi paralele a două echipaje simultan. Duminică a fost ziua desemnării câştigătorilor primei etape Smart Driving Series 2015. Asemeni zilei anterioare, ordinea de start s-a stabilit în urma calificărilor. Au urmat 3 manşe a câte 3 ture fiecare, cu starturi individuale la un ecart de 15 secunde.

La categoria Gentlemen Drivers, lupta a fost foarte strânsă, între Cristi Cotan şi Vlad Morar, cel din urmă obţinând cel mai bun timp din această competiţie: 1,03,46. Însă, din cauza unei erori din cea de-a treia manşă de duminică, Morar a pierdut locul I din clasament, coborând pe locul V.

Podiumul primei etape Smart Driving Series, categoria Gentlemen Drivers a arătat astfel:
Locul I: Cristi Cotan – cel mai bun tur: 1:04.12
Locul II: Andrei Ciobanu – cel mai bun tur: 1:04.79
Locul III: Ciprian Axinte – cel mai bun tur: 1:05.69

La categoria Junior au participat piloţi aspiranţi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 21 de ani, iar primele trei locuri au fost ocupate de:

Locul I: Robert Prepeliţă (19 ani) – cel mai bun tur: 1:04.86
Locul II: Cosmin Oancea (19 ani) – cel mai bun tur: 1:06.18
Locul III: Denis Dogoter (19 ani) – cel mai bun tur: 1:05.14 (penalizat)

Următoarea etapă Smart Driving Series 2015 va avea loc în perioada 31.07-2.08.2015, pe circuitul Motor Park de la Adâncata. Selecţiile vor începe pe data de 26 iunie, iar înscrierile se fac pe www.vreausafiupilot.ro.

Competiţia Smart Driving Series este un proiect al şcolii de conducere defesivă şi sportivă Smart Driving, condusă de Andrea Fogliazza, care a reuşit să formeze o echipă de instructori profesionişti, piloţi cu experienţă în motorposrtul românesc: Ovidiu Zaberca, Mihai Beldie, Adi Iliescu, Gabriel Ivanov, Lucien Hora.

Oferta AUTO
reclama