0

Castigatorii 15.11 "Masina Anului eBlogAuto 2014"

În urmă tragerii la sorţi prin intermediul site-ului random.org, primii trei câştigători sunt: ahe-holding

  • Premiul oferit de AHE Holding Company VOUCHER 100 lei (piese de schimb şi accesorii auto) îl câştigă: MARIN DIANA din Vaslui (vot: Volkswagen Passat). Premiul se va trimite pe baza pe comandă online sau telefonică;

sogo-focsani

  • Premiul oferit de SOHO Pub Focşani VOUCHER 50 lei (voucher de reducere) îl câştigă: SCURTU SIMONA din Bacău (vot: BMW X4). Voucher-ul va putea fi folosit la adresa Stradă Republicii 6, Focşani, judeţul Vrancea (ruta Bacau – Focsani via gmaps);

hyundai-focsani

  • Premiul oferit de Helios Service constând într-o Verificare gratuită + Azot pentru anvelope a fost câştigat de: SFIRLOAGA CĂTĂLIN din Panciu (vot: BMW Seria 4). Premiul va fi folosit la sediul Hyundai Focşani la adresa Calea Moldovei nr.31, Focşani,Vrancea, DN 85 ,varianta ocolitoare a oraşului, la 500m de sensul giratoriu Carrefour, direcţia către Bucureşti (ruta Bacau – Focsani via gmaps).

In cel mai scurt timp posibil veti fi contactati via e-mail sau telefonic. Pentru a revendica premiile aveti termen de 30 zile incepand de azi prin trimiterea unui e-mail la adresa darobyn@gmail.com iar pentru folosirea premiilor, un termen de 30 zile din momentul in care ati intrat in posesia lor. Urmatoarea tragere la sorti va avea loc pe 15 decembrie 2014 iar ultima, pe 15 ianuarie 2015.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.