Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Care este investiția potrivită în domeniul transporturilor? Iată care sunt variantele!

Care este investiția potrivită în domeniul transporturilor? Iată care sunt variantele!

Majoritatea antreprenorilor din domeniul transportulrilor preferă achiziționarea camioanelor second hand, suplimentându-și astfel flota la prețuri convenabile. Companiile de top precum camioane DAF, camioane Volvo, camioane Iveco sau camioane Scania pun la vânzare camioane second-hand care pot fi potrivite nevoilor investitorilor și care vin cu beneficii multiple în cee ace privește finanțarea, service-ul etc.

Camioanele Iveco – construcție durabilă și robustă

Camioanele Iveco sunt potrivite pentru remorcare în condiții grele și durabile la utilizările intense datorită caracteristicilor șasiului (fiind creat pentru a susține necesitățile de remorcare în condiții grele, rezistând astfel la utilizări intense) și a construcției robuste.

Camioanele Iveco sunt construite pentru transporturile lungi și grele. De asemenea, oferă soluții de eficientizare a consumului de carburant, având un raport optimizat între puntea din spate, pneuri și serviciile de consultanță în materie de carburanți. Punţile din faţă şi din spate şi sistemul de frânare garantează fiabilitatea caracteristicilor mecanice pe tot parcursul călătoriei. Sistemul de frânare este pneumatic-hidraulic la gama de 6 – 10 tone şi complet pneumatic la gama de 11 – 19 tone. Toate versiunile 4×2 sunt dotate în mod standard cu frâne cu discuri. Astfel Iveco poate fi varianta ideală de camion care să fie pus la munci grele!

O altă variantă de camion extrem de robust, potrivit muncii pe șantier sau în carieră este ScaniaXT.

Camioane Volvo – confortul, principala caracteristică pentru drumurile lungi

Camioanele Volvo alegerea ideală pentru drumurile lungi pentru că oferă un confort sporit în cabină. Cu un motor puternic de minimum 440 CP și cu un consum de carburant optimizat, camioanele VOLVO sunt unele dintre preferatele șoferilor și transportatorilor. Camioanele VOLVO au un consum de 26 litri de motorină la suta de kilometri și sunt foarte fiabile. Acestea pot avea un demaraj mai lung, în zonele muntoase și peșantier.

Camioanele Volvo sunt robuste și masive, construite pentru a îndeplini un scop clar: eficiența. Cu cât un camion este mai voalant, cu atât combustibilul se va consuma mai eficient.

Camioane DAF – un singur criteriu: eficiența

Camioanele DAF sunt recunoscute pentru eficiența lor în ceea ce privește consumul de carburant, clasându-se mereu în topul testelor de economisire  a combustibilului. O flotă de camioane DAF poate econimisi 7 până la 10% la motorina. Acest aspect generează succesul în afaceri fiindcă tarifele percepute clienților vor fi și mai mici. Aceste camioane cântăresc cu aproape 100 de kilograme mai puțin și se manevrează ușor, iar alerta bateriei descărcate este deosebit de utilă conducătorului auto.

Chiar dacă investiția într-un camion se recomandă să fie făcută în timp, poți achiziționa un camion rulat chiar online, din cel mai mare centru Scania dedicat vehiculelor rulate din Sud-Estul Europei. Pentru a nu pierde timpul cu vehicule care nu te interesează, poți găso vehiculele care te interesează chiar online, urmând ca apoi să vizualizezi doar camioanele potrivite bugetului și necesităților pe care le ai pentru flota ta.

Ce mai aștepți? Află chiar acum care este oferta Camioane.Scania.ro!

reclama