Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Angajati-va la Lamborghini…

Angajati-va la Lamborghini…

Compania Automobili Lamborghini a fost desemnată, încă o data, unul dintre cei mai atractivi angajatori. Pentru al patrulea an consecutiv, compania a primit prestigioasa certificare ”Top Employer Italia 2017”, o distincție acordată anual de Top Employers Institute companiilor cu un mediu de lucru excelent și politici moderne de management al resurselor umane.

Atingerea unor standarde ridicate de bunăstare corporativă are loc într-o perioadă de dezvoltare intensă pentru compania din Sant’Agata Bolognese, care își va extinde gama de automobile începând cu anul 2018, cu un al treilea model, SUV-ul Urus. De la momentul lansării acestui proiect, Lamborghini a angajat peste 320 de persoane cu contracte pe perioadă nedeterminată, iar peste 130 de persoane s-au alăturat companiei numai în 2016. Noii angajați lucrează în departamentele de producție și cercetare-dezvoltare. După aceste angajări, numărul total al angajaților a ajuns la 1.415 la finalul anului 2016. Această creștere a personalului este corelată cu investițiile planificate pentru cel de-al treilea model, astfel încât este de așteptat ca numărul de angajați să fie și mai mare în viitor.

Stefano Domenicali, Președinte și CEO Automobili Lamborghini, a declarat: ”Reconfirmarea noastră ca angajator de top este o dovadă că investiția continuă în angajații noștri este un instrument important pentru succesul companiei noastre. Lamborghini are în prezent o perspectivă de creștere extraordinară: noul SUV va dubla atât suprafața noastră de producție, cât și volumul vânzărilor. Posibilitatea de a atrage cei mai talentați oameni datorită puterii brand-ului nostru și de a investi în dezvoltarea lor profesională reprezintă un instrument esențial pentru atingerea obiectivelor noastre viitoare.”

Atenția acordată constant angajaților companiei și familiilor acestora se reflectă în numeroasele activități și inițiative ce au rolul de a crește bunăstarea oamenilor atât în viața profesională, cât și în viața personală.

Atenția acordată sănătății angajaților Lamborghini este evidențiată de campaniile de informare cu privire la alimentația adecvată, cum ar fi campania ”De la fermă la masă”, de meniurile sărace în calorii din restaurantul companiei, de vaccinurile și mamografiile oferite gratuit în colaborare cu Lega Italiana per la Lotta contro i Tumori (Institutul Italian pentru Combaterea Cancerului). Angajații Lamborghini beneficiază de o asigurare de sănătate care rambursează costurile cu vizitele la medic, analizele și spitalizarea, dar și de un pachet de prevenire oferit gratuit pentru ceilalți membri ai familiei. Angajatele însărcinate pot beneficia de pachete de maternitate oferite prin asigurarea de sănătate; locuri de parcare prioritare; oferirea a 60% din salariu în timpul concediului opțional de maternitate și kit-uri speciale de maternitate și paternitate după ce se naște copilul.

Beneficiile suplimentare includ acces gratuit la centre de fitness, numeroase reduceri pentru instituțiile de îngrijire a copiilor, companii și instituții culturale locale, în plus față de evenimentele organizate de companie special pentru angajați și pentru familiile acestora.

Trainingul profesional este un element fundamental în dezvoltarea competențelor și abilităților. În 2016, compania a introdus un nou sistem ce promovează dobândirea de calificări superioare și acordă concedii plătite angajaților care își doresc să se specializeze. O altă inițiativă importantă de training este reprezentată de parteneriatele cu școli și universități, cum ar fi MIT din Boston sau Italian Bologna Business School Foundation.

reclama