Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

ADRENALIN – THE BMW TOURING CAR STORY

“ADRENALIN – THE BMW TOURING CAR STORY” – pentru a doua oara pe marele ecrane in Romania, pe 24 feb 2015, la Grand Cinema& More.

“Istoria BMW Motorsport nu a fost spusa niciodata intr-un film atat de emotionant si evocator”, crede directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt.

Pentru ca acest film, conceput ca o incursiune in timp, te poarta prin 50 de ani de istorie comprimati in 123 de minute de sport, pasiune si piloti care isi spun povestea in cel mai captivant mod cu putinta. Producatorii filmului, fratii Tim si Nick Hahne, s-au dedicat total realizarii celui mai bun documentar despre istoria BMW-ului. Au calatorit prin Europa tot anul 2014, au reusit sa intervieveze peste 30 de piloti si reprezentanti BMW Motorsport din istoria marcii si sa aduca la viata materiale de arhiva.

Piloti desavarsiti din toate timpurile transmit publicului experientele lor cu BMW in cursele de turisme. Johnny Cecotto (Venezuela), Roberto Ravaglia (Italia), Steve Soper (Marea Britanie), Hans-Joachim Stuck (Germania), Marc Surer (Elvetia), Joachim Winkelhock (Germania), Alex Zanardi (Italia), triplul campion mondial WTCC Andy Priaulx (Marea Britanie), actualii piloti BMW in DTM – Bruno Spengler (Canada), Augusto Farfus (Brazilia), campionul en-titre Marco Wittmann (Germania), Charly Lamm (Germania), directorul BMW Team Schnitzer si directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt, isi spun povestile atat de convingator incat reusesc sa-ti transmita direct fiecare emotie.

Pe langa povestile lor fascinante, productia are si alte puncte de atractie pentru iubitorii marcii: muzeul BMW cu masini de curse din diverse perioade, revenirea senzationala a BMW in DTM din 2012 si prezentarea unor modele emblematice pentru marcă, precum BMW 3.0 CSL „Batmobile”, BMW M1 sau BMW M3.

Este un film pentru toti iubitorii de masini, pentru toti cei care inteleg ca dincolo de performantele, motorul, consumul, tehnologia si design-ul unei marci, masina este o extensie fireasca a propriilor instincte, intr-o uniune si un echilibru desavarsit cu cel care o conduce.

Un film despre pasiune, implicare, sudoare si adrenalina in cele mai inalte forme pe care il puteti vedea pe 24 februarie 2015, la Grand Cinema& More.

carvertical VIN
reclama